TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Relic Hunter
Professor Penrose, één van Sydney's collega's, heeft een aanwijzing over Caesars borstplaat, een kleinood waarover verteld wordt dat de persoon die het draagt erdoor onzichtbaar wordt.
«
»
13:45 Relic Hunter
In New Orleans verdwijnt een stel studenten spoorloos tijdens hun zoektocht naar het Haïtiaanse kruis van Utu. Sydney and Nigel onderzoeken de zaak.
«
»
14:45 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen wanneer hij verneemt dat hij bij zijn groot idool Michael Jordan op sportkamp gaat. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Michael krijgt een onvoldoende op een cursus kinderverzorging voor grootouders. Vanessa en Jr. willen hem daarom niet langer als babysit.
«
»
15:40 Highway Cops
Een stofwolk zorgt voor chaos op de wegen in de Canterbury Plains. En de politie komt een dieselfraude op het spoor.
«
»
16:10 Highway Cops
Een chauffeur op roadtrip door het Zuidereiland wordt betrapt op rijden onder invloed. En een koppel dat op huwelijkreis is, heeft moeite om hun ogen op de weg te houden.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
Lily en Marshall ontdekken dat Robin en Barney eigenlijk de perfecte vrienden zijn voor een 'double date'. Ze nodigen hen uit, maar proberen te veel indruk te maken.
«
»
17:10 How I Met Your Mother
Barney is gechoqueerd omdat Marshall op bevel van Lily onmiddellijk na het eten de borden afwast. Hij is ervan overtuigd dat zoiets hem nooit zou overkomen omdat zijn relatie met Robin perfect is.
«
»
17:40 Top Gear
Het trio test de nieuwste Porsche 991 Turbo en de Mercedes-Benz Brabus SL65. Daarnaast bouwen Richard en James samen met de British Amateur Rocket Society een Reliant Robin om tot een Space Shuttle.
«
»
18:50 Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
19:45 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Christophe en Thomas proberen in een Tilburgse bloemenwinkel de klanten te overtuigen van hun uitzonderlijke verkoopkunsten.
«
»
20:30 Geen uitzending
Boer Dan Evans zit in geldnood en neemt daarom de klus aan om de beruchte misdadiger Ben Wade op de trein naar de Yuma gevangenis te zetten. Wades bende laat dit niet zomaar gebeuren.
«
»
22:45 Vossenstreken
In 2001 verdwenen twee 19-jarige vrouwen in dezelfde buurt: Renée Vollebreght en Michelle Daniëls. Voor Renée werd indertijd losgeld gevraagd en betaald, maar van de jonge vrouw bleef elk spoor uit.
«
»
23:45 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers