TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Big Bang Theory
Sheldon en Raj vertellen Bernadette in vertrouwen dat ze het erg moeilijk hebben nu Amy en Howard samenwerken. Leonard en Penny leren nieuwe tactieken om met Sheldon om te gaan.
«
»
12:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:55 Despicable Me 3
Wanneer Gru's laatste missie in de soep loopt, wordt hij ontslagen bij de Anti-Villain League. Net als hij begint te twijfelen aan zijn keuzes en identiteit, krijgt hij onwaarschijnlijk nieuws.
«
»
16:35 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit voor een lijk dat uit de lucht kwam gevallen tijdens een begrafenis en voor een man wiens MRI-test anders uitgedraaid is dan verwacht. Gwyneth trekt in bij Owen.
«
»
17:30 9-1-1: Lone Star
Het team reageert op oproepen in verband met een bankoverval, een brand in een appartement en een zwangere vrouw die vastzit in een parkeergarage.
«
»
18:30 A Monster Calls
De 12-jarige Conor O'Malley woont bij zijn oma omdat zijn moeder ernstig ziek is. Hij vlucht in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de droeve werkelijkheid.
«
»
20:30 Men in Black II
Serleena, een buitenaards monster dat de gedaante van een topmodel heeft aangenomen, gijzelt het Men in Black-gebouw. Agent J ziet zich verplicht de hulp in te roepen van zijn oude maatje K.
«
»
22:15 Timeless
Het gevecht tegen Rittenhouse bereikt een hoogtepunt. Maar eerst moeten de teamleden vanuit het Korea van 1950 terug naar het heden voordat ze in het verleden worden vermoord.
«
»
23:10 Emergence
De FBI komt aan in Southold, wat Jo's pogingen om Emilly te vinden bemoeilijkt. Tijdens een roadtrip speuren Alex en Piper naar antwoorden. De familie viert Mia's verjaardag.
«
»
00:00 The Orville
De Kaylons nemen het commando over van de Orville en willen alle biologische leven vernietigen.
«
»
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers