TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 The Watch
Het beheersen van een destructieve draak is de sleutel tot het plan van Carcer Dun. De overlevende helden hebben een toevallige ontmoeting met de sluwe aartskanselier.
«
»
06:00 McDonald & Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van één van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett.
«
»
07:30 The Coroner
Het hele dorp is in rep en roer wanneer een tienermeisje plots uit de dood lijkt op te staan.
«
»
08:20 Father Brown
Lady Felicia en Mrs McCarthy worden gegijzeld wanneer het bij een overval op een trein vreselijk mis gaat.
«
»
09:15 Father Brown
De komst van een nieuwe musicaldirector heeft een moord tot gevolg.
«
»
10:10 The Larkins
Ma vindt dat Pop te hard werkt en boekt een weekend in Margate, terwijl Charley en Mariette voor de kinderen zorgen. Ondertussen grijpt Tom Fisher zijn kans om Mariette mee uit te vragen.
«
»
11:10 The Coroner
Jane en Davey gaan op onderzoek uit wanneer de vader van een rijk gezin wordt neergestoken.
«
»
12:05 Agatha Raisin
Agatha wordt gevraagd om een doodsbedreiging tijdens een bruiloft te onderzoeken en zoals gewoonlijk zijn de zaken gecompliceerder dan ze lijken.
«
»
13:05 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een huurmoordenaar wordt vermoord. Wie was het beoogde doelwit: de huurmoordenaar of Agatha?
«
»
14:05 Midsomer murders
Deel 1. Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge.
«
»
15:05 Midsomer murders
Deel 2. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend is, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest.
«
»
16:10 Midsomer murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, is Barnaby er niet van overtuigd dat hij op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
17:15 Midsomer murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars.
«
»
18:15 Midsomer murders
Deel 1. Als Joyce het lichaam van de bejaarde medekunststudente, Ruth Fairfax, ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn.
«
»
19:25 Midsomer murders
Joyce Barnaby volgt een cursus schilderen. Tijdens een oefening landschapsschilderen in het dorpje Midsomer Florey ontdekt ze het lijk van een van haar medecursisten.
«
»
20:30 Home (GB 2019)
Peter Guest, zijn nieuwe partner Katy en haar zoon John komen na hun eerste gezamenlijke vakantie thuis aan in Dorking in het Engelse graafschap Surrey.
«
»
21:00 Agatha Christie's Marple
Miss Marple brengt haar vakantie door in een luxueus hotel in Londen. De vreemde verdwijning van een geestelijke en de moord op de portier brengen haar op het spoor van een sluwe misdadigersbende.
«
»
22:55 The Singapore Grip
Als de familie Langfeld door een tragedie wordt getroffen, ziet Walter een kans om er zijn voordeel mee te doen.
«
»
23:50 Les Misérables
Frankrijk, 1815. Frankrijk heeft net een bittere nederlaag geleden in Waterloo. Voor Jean Valjean begint een nieuw hoofdstuk in zijn leven: hij mag na negentien jaar eindelijk de gevangenis verlaten.
«
»
00:55 Les Misérables
Fantine vlucht naar Parijs, op zoek naar werk. Op die manier hoopt ze haar dochter betere levenskansen te geven. Ze belandt in Montreuil, waar ze in een fabriek gaat werken, bij Monsieur Madeleine.
«
»
01:55 Blood
Nauwelijks bekomen van de impact van een andere tragedie, moet Cat een duistere keuze maken. Waar is ze echt op uit? Op de waarheid of op revanche?
«
»
02:40 Years and Years
Daniel en Viktor zijn nog maar net verloofd of ze komen al voor een grote uitdaging te staan. Ondertussen heeft Rosie een nieuwe vriend en is ze van plan om een eigen bedrijfje te starten.
«
»
03:40 Agatha Christie's Marple
Miss Marple brengt haar vakantie door in een luxueus hotel in Londen. De vreemde verdwijning van een geestelijke en de moord op de portier brengen haar op het spoor van een sluwe misdadigersbende.
«
»
05:15 The Coroner
Jane en Davey gaan op onderzoek uit wanneer de vader van een rijk gezin wordt neergestoken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers