TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
06:45 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
07:20 Raveleijn
De volgende dag vertelt Joost over zijn avontuur achter de poort. Niemand gelooft hem. Zelfverzekerd pakt hij zijn rugzak en gaat terug naar het bos.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane willen de stropers tegenhouden die het dorp willen platwalsen. Daarna willen ze de ontvoerde Kala bevrijden uit een val.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
De pastoor gaat met pensioen en dus moet hij vervangen worden. Zijn vervanger blijkt zowel jong als knap te zijn.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:20 Fresh off the Boat
Het familiebusje geeft de geest en Jessica en Louis verwerken dit elk op hun eigen manier. De jongens gaan op zoek naar hun tijdscapsule.
«
»
14:55 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:05 Nicholas
Nicholas zoekt enkele van zijn vrienden-goochelaars op in Antwerpen, Luik, Keulen en Londen. In Londen heeft Nicholas een afspraak met één van zijn helden: Rode Duivel Jan Vertonghen.
«
»
16:15 K2 zoekt K3
Wie wordt de opvolgster van Klaasje? Dat wordt vandaag bekend in deze allesbeslissende finaleshow. Tijdens deze finale zal Marthe niet fysiek aanwezig zijn in de studio.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Koen en Kris Wauters spelen tegen Jelle en Clara Cleymans. Staf en Mathias ketenen hen vast in de achterkamer van een Chinees restaurant.
«
»
21:05 De Bende van Jan de Lichte
Een aangeslagen Tincke en de bende beramen een plan om de gevangengenomen Jan te bevrijden. Baru krijgt door de uitlevering van Jan zijn beloofde pruik en treedt toe tot het schepencollege.
«
»
22:15 Telefacts
Een Amerikaanse tiener hackte vorig jaar de invloedrijkste Twitteraccounts. Plots kreeg hij toegang tot een van de machtigste techbedrijven ter wereld. 'Telefacts' zoekt uit hoe dit mogelijk was.
«
»
23:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
00:25 Gooische vrouwen
Willemijn, Claire, Anouk en Cheryl proberen geesten op te roepen. Anouk regelt een medium om het huis van Cheryl te laten reinigen. Willemijn besluit zich in te schrijven op een datingsite.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken waar je best inspiratie vandaan haalt om een liefdesbrief te schrijven.
«
»
05:25 Maya!
De Koningin wil dat Maya haar voor één dag vervangt. Maya is verrast: ze kent niks van het beheer van de korf. Bijenwas is erg jaloers: hij wilde de vervanger zijn.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Klus komt binnen met een spannend spel, kaboutergolf. Lui wil laten zien dat hij het ook kan maar slaat zo hard dat het balletje zoek raakt. Iedereen gaat naarstig op zoek...
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek "De witte kabouter" gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers