TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 The Big Bang Theory
Leonard, Penny en Raj moeten nog wat wennen aan de nieuwe woonsituatie en proberen de nieuwe regels in het huis na te leven. Sheldon toont interesse in Amy's werk.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 De Smurfen
Wanneer Gargamel eindelijk het dorp van de smurfen ontdekt, breekt de hel los. In het tumult belanden enkele smurfen samen met Gargamel en Azrael in een vreemde, nieuwe wereld: New York.
«
»
16:00 9-1-1: Lone Star
De 126 arriveert bij een zwaar auto-ongeval op de snelweg en moet alles op alles zetten om het leven van een vader en zijn dochter te redden.
«
»
16:55 9-1-1: Lone Star
Owen en T.K. riskeren hun leven om twee broers te redden die vastzitten in een zelfaangelegd mijnenveld. Tommy interviewt nieuwe kandidaten voor de openstaande vacature.
«
»
17:55 Divergent
In een toekomstige maatschappij die opgedeeld is in groepen loopt tiener Tris gevaar nadat haar persoonlijkheidstest heeft uitgewezen dat zij 'Afwijkend' is en in geen elke groep past.
«
»
20:30 Men in Black
De geheime overheidsinstantie, Men in Black, controleert het gedrag van buitenlandse asielzoekers op aarde. Nieuwe rekruut J en veteraan K krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
22:25 Timeless
Terwijl de teamleden bespreken hoe ze Rufus het best kunnen redden, bedenkt Flynn een gewaagd plan. Lucy en Wyatt proberen te begrijpen wat de toekomst hen zal brengen.
«
»
23:25 Emergence
De familie heeft het geheim van Piper ontdekt en het meisje heeft het emotioneel zwaar. Emily maakt heimelijk gebruik van de situatie.
«
»
00:20 The Orville
Wanneer Isaac niet meer functioneert, reist het team naar zijn thuisplaneet om hem te herstellen. Daar ontdekken ze een geheim dat beter niet aan de oppervlakte was gekomen.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers