TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
06:28 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:33 Pieter Konijn
Als Benjamin per ongeluk het logboek van de vader van Pieter verliest komt het in de klauwen van heer Vos terecht.
«
»
06:45 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
06:50 SinterWoezel & Pietje Pip
Sinterklaas is in het land, ook bij Woezel & Pip.
«
»
06:54 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
De vriendschap van Pip en Posy wordt op de proef gesteld als ze in rivaliserende teams zitten bij een kruiwagenrace.
«
»
07:07 Love Monster
Lief Monster probeert Gretige Bever iets nieuws te laten zien in Knuffelstad, maar ze lijkt alles al te kennen van thuis.
«
»
07:14 Peppa Pig
Vandaag hebben Peppa en haar vrienden het in de klas over wat ze willen worden als ze groot zijn.
«
»
07:19 Het Sinterklaasjournaal
Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.
«
»
07:30 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:43 WieKent De Boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:00 Les Schtroumpfs
Schrielsmurf daagt Potige Smurf uit voor een krachtmeting en wint onverwachts!
«
»
08:11 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Politievrouw Batalja Beton duikt op. Loopt Trex gevaar?
«
»
08:26 Studio Snugger
Onderwerpen: Trampoline, Schoonvriezen, Ronde kazen, Planten hotel, Blinde geleide hond en Poepen in de trein.
«
»
08:42 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:03 Ninja Nanny
Na een aanslag op de kersverse burgemeester lopen de spanningen in Gooidorp steeds hoger op. Van der Kraai, inmiddels geassisteerd door Denny, roept op om Gooidorp veilig te maken.
«
»
09:29 De Proefkeuken
Willem heeft een visioen waarin hij wordt opgeroepen een eigen religie te beginnen. Maar ja, waar begin je dan?
«
»
09:55 Koken met konijnen
Baasje Serra en haar eenzame cavia Wortel zijn te gast. Wortel bleef alleen achter na de dood van cavia Sla. Diederik en Ayrton bakken heerlijke Baas&BeestBestieBiscuitjes en regelen een dierendate.
«
»
10:12 Voor de grap
Het theater trio VET Kindercabaret staat op het podium. Ze zetten herkenbare situaties van de kinderen om in grappige sketches.
«
»
10:28 Moonriders
Moonrider Nur maakt een kunstwerk van leem. Dat wordt, net zoals zijn lievelingseten lasagne, uit laagjes opgebouwd. Hij krijgt hulp van kunstenaar Narges Mohammadi.
«
»
10:47 Hoofdzaken
Julia brengt onder woorden wat geluid voor haar betekent en Jip wil later onderzoek doen om zijn eigen dokters te helpen. Joep houdt van avonturen en heeft er al veel beleefd.
«
»
11:16 De Blauwe Hond
Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om dit te blijven doen en daar vrij in te zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag.
«
»
11:32 Hands Up
De duo's gaan onder leiding van 'Heel Holland Bakt'-deelnemer Cas Wolters een taart bakken. Maar hoe zeg je 'slagroom kloppen' in gebarentaal of hoe gebaar je '100 gram suiker'?
«
»
11:57 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
12:03 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
12:08 Het Sinterklaasjournaal
Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.
«
»
12:19 Topdoks
Medisch kinderprogramma. Rachel en dokter Elbert laten zien hoe briljant je lichaam werkt, maar ook wat er gebeurt als het soms misgaat.
«
»
12:30 Tussen Kop en Staart
Op welk dier lijken de drollen als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad? En lukt het Rachel en Elbert met Mozes mee te doen in de #mozeschallenge?
«
»
12:43 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is 'bedreigde diersoorten' en daarom maken de bakkertjes eerst bedreigde-dieren-soezen en als spektakelstuk een bedreigde-dieren-taart.
«
»
13:17 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is 'snacks'. De technische opdracht is dit keer anders dan normaal: Janny en Robért kijken de bakkers op de vingers. Na deze stressvolle opdracht maken de bakkers een hamburgertaart.
«
»
13:51 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is bouwen. Tijdens de technische opdracht test de jury hoe netjes de bakkertjes werken. In de tweede opdracht maken de bakkers niet alleen twaalf koekjes, maar ook een koektrommel.
«
»
14:24 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is 'camping', daarom proberen juryleden Janny en Robèrt en presentator André een tent op te zetten.
«
»
14:56 Heel Holland Bakt Kids
De junioreditie van de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt. Zes kinderen gaan met een bakmaatje de strijd aan in de HHB-tent.
«
»
15:33 Operatie Noordpool
Winterstormen worden heviger en de zon staat op het punt te verdwijnen. De 13-jarige Julia en haar 8-jarige tweelingbroertje en -zusje Sindre en Ida worden alleen achtergelaten op Spitsbergen.
«
»
16:59 Zapp Your Planet
Bioloog Hilmar duikt koppie onder om te onderzoeken wie zich het beste kan verstoppen.
«
»
17:20 Topdoks
Rachel en Elbert willen weten hoe je beter kunt douchen. Rachel gaat minder douchen. Elbert doucht koud en meer en komt zelfs in een ijsbad terecht.
«
»
17:41 Brainstorm
Deze bijzondere terugblik-aflevering zit bomvol met de meest spectaculaire hersenonderzoeken van het afgelopen seizoen.
«
»
18:02 Het Sinterklaasjournaal
Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.
«
»
18:13 De dikke data show
Jard duikt in de wereld van AI, oftewel Artificial Intelligence oftewel kunstmatige intelligentie. Ook jij gebruikt AI, want het bepaalt bijvoorbeeld wat jij ziet op TikTok of Netflix.
«
»
18:34 Taarten van Abel
Bjorn (12) maakt een taart voor Sjaak, zijn leraar en rugzakbegeleider op de basisschool. Als enige in Nederland heeft Bjorn de verouderingsziekte progeria.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Mensjesrechten
Din (12) is de midmid van voetbalclub VC Baardwijk uit Waalwijk. Drie jaar geleden gingen zijn ouders uit elkaar. Nog nooit heeft hij zijn ouders verteld hoe deze periode voor hem was.
«
»
19:45 3 op Reis
Nienke reist verder over de oude hippietrail en komt aan in Turkije. Haar eerste stop is Istanboel. Het cafeetje waar in de jaren 60 alle hippies verzamelden bestaat nog steeds.
«
»
20:19 Deep Shit
Veerle moet Bert gezelschap houden tijdens een politieke bijeenkomst op een kinderboerderij. Zonder dat Veerle het weet, lopen op dezelfde boerderij Sara en haar man Martijn rond.
«
»
21:16 Top 2000 Quiz
Deelnemers: acteur Ruben van der Meer en zanger Guus Meeuwis, muzikant Diggy Dex en muzikant Big2 (The Opposites), Radio 2-dj Emmely de Wilt en presentatrice Anita Witzier.
«
»
22:20 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
23:00 100 dagen in je hoofd
Tim en Nicolaas krijgen het werk steeds beter in de vingers, maar worden door sommige cliënten nog steeds verrast. Tim krijgt een heel andere kant te zien van Matthew.
«
»
23:59 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 14: Sparta - Ajax, FC Twente - Feyenoord, FC Utrecht - Heracles, sc Heerenveen - PSV en Vitesse - AZ.
«
»
01:02 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Gert van 't Hof met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
02:04 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:32 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:20 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 14: Sparta - Ajax, FC Twente - Feyenoord, FC Utrecht - Heracles, sc Heerenveen - PSV en Vitesse - AZ.
«
»
04:14 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers