TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft besloten een traditioneel zuiveringsritueel te ondergaan. Ze heeft immers schuldgevoelens tegenover Xena omdat haar kwaadaardige dochter Fayla Xena's zoon Solan de dood indreef.
«
»
14:00 Relic Hunter
Geheim agent Derek Lloyd kidnapt Nigel om Sydney naar New Guinea te lokken.
«
»
14:55 My Wife and Kids
Door een speling van het lot wordt Michael aangeworven als 'handmodel'. Hij besluit om zijn nieuw verworven roem te koesteren.
«
»
15:25 My Wife and Kids
Heel de familie komt bij elkaar om samen een nieuw gezelschapsspel uit te proberen. Al snel maakt het vragenspel duidelijk dat ze elkaar misschien toch zo goed niet kennen.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
Agent Andy Ingram zet een verdacht voertuig klem en brigadier Julian Pearson achtervolgt twee vermoedelijke winkeldieven die hun vluchtauto in de prak rijden.
«
»
16:50 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Karen beëindigt haar relatie met Ted nadat ze Robins oorring in zijn bed aantreft. Ted begrijpt er niets van, totdat hij ontdekt dat Lily de oorring doelbewust tussen zijn lakens heeft verstopt.
«
»
18:20 How I Met Your Mother
Ted verliest zijn job maar blijft niet bij de pakken zitten. Hij besluit zijn eigen architectenbureau uit de grond te stampen en neemt alvast een assistent aan om hem hierbij te helpen.
«
»
18:50 The Island with Bear Grylls
Bear Grylss arriveert op het eiland. Vooraleer de kandidaten terugkeren naar de bewoonde wereld wil hij de beweegredenen achter de overlevingsstrategieën van de schipbreukelingen te weten komen.
«
»
19:50 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
20:30 Hidalgo
1890. De aan lagerwal geraakte cavalerieofficier Frank T. Hopkins mag met zijn paard Hidalgo deelnemen aan de Ocean of Fire, een afmattende paardenrace in de Arabische woestijn.
«
»
23:00 Vossenstreken
Christophe Van Malderen, uitgever van een magazine, spreekt Sara aan. Volgens een anonieme bron zou televisiepersoonlijkheid Peggy Barendsen begin jaren 70 haar man Bertje vermoord hebben.
«
»
00:00 All New Traffic Cops
We zien de verkeersagenten aan het werk op een van de drukste momenten: wanneer de kroegen sluiten. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers