
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De sterrenkaart |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
06:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:55 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
07:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
08:00 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
08:20 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
09:00 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
09:25 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
09:50 | Come a Peppe |
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
09:55 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
10:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
11:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
11:50 | Peppe's Toscane |
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
12:20 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat aan de slag met een vis die iets verder weg van ons leeft: de roodbaars.
«
»
12:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
13:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
13:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
14:20 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
14:45 | De Gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
15:35 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
16:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
16:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
17:25 | Nuances |
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
18:00 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
18:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
19:20 | Pasta & Risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
19:40 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
20:30 | It's Aperotime - a Taste of History |
Nu vallen alle cocktails onder dezelfde noemer, maar het begrip was niet altijd zo flexibel.
«
»
20:40 | De Chalet aan zee |
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken.
«
»
21:30 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
22:00 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:25 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Visballetjes met frisse koolsalade.
«
»
22:35 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
23:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
23:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
00:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
00:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef die kookt voor wie houdt van comfort food zonder tuttebelle(n): Beeckman Jelle! Hij gaat voor tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
01:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
02:05 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
02:30 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
03:05 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
03:25 | De Gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
04:05 | De Chalet aan zee |
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken.
«
»
04:50 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
05:10 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:30 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
05:50 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»