TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:00 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:15 SOS Piet
Mireille houdt van potjesvlees, gekookte kip in gelatine. - Carine heeft problemen met haar Kortrijkse beschuiten. - Wendy's crème brûlée smaakt goed, maar ziet er niet uit.
«
»
17:50 SOS Piet
Lea maakt graag krentenbrood maar wanneer haar baksel uit de oven komt, loopt het telkens mis. - Lynn heeft last van te veel vocht in haar bosvruchtentiramisu. Het gerecht lijkt wel een soepje.
«
»
18:20 SOS Piet
Inge wil een net zo lekkere coq au vin als haar moeder maken. - De aardappelschotel van Lana is te zout en waterachtig. - Het enige lekkere in de applecrumbletaart van Werner zijn de appels.
«
»
18:50 SOS Piet
De bloedworsten van de jonge Jana barsten steeds open. - Stijn probeert voor zijn vegetarische vriendin een groentequiche te maken, zonder resultaat. - Het melkbrood van Justine smaakt nergens naar.
«
»
19:25 SOS Piet
Steven is niet tevreden over zijn Steak Rossini. - Marnix is net zoals Piet verzot op prei met kaassaus. - Bart heeft een poging gedaan om madeleines te maken met de natuurlijke zoetstof stevia.
«
»
20:00 EHBL
Marijke en Bram kochten twee jaar geleden een huisje in Baal. Vol goede moed sloeg Bram aan het verbouwen, maar de kennis en de ervaring ontbreken. Bovendien houdt hij meer van muziek dan van klussen.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:30 De Planckaerts
In het Franse Tignes genieten de Planckaerts van de laatste dag van hun eerste skivakantie. Terwijl de rest van de familie lustig uitglijdt, houdt Eddy het bij een rustig terrasgesprek met Francesco.
«
»
23:15 Dennis
De biologische klok van Nadine slaat in overdrive en haar rusteloosheid ook. De paragnost moet haar nu meteen vertellen of zij en Frederik samen kinderen zullen krijgen en op welke termijn.
«
»
23:45 EHBL
Marijke en Bram kochten twee jaar geleden een huisje in Baal. Vol goede moed sloeg Bram aan het verbouwen, maar de kennis en de ervaring ontbreken. Bovendien houdt hij meer van muziek dan van klussen.
«
»
00:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers