TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Omdat het de grote oogstdag is, moet er stuifmeel worden verzameld. Maya en Willy hebben echter per ongeluk de hele bijenkorf in slaap gebracht.
«
»
06:05 Taarten van Begijn
De twaalfjarige Alicia uit Leopoldsburg is Belgisch kampioen schaken. Ze wil graag een taart bakken voor haar jongste broer, de vierjarige Yaroslav.
«
»
06:20 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:30 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:55 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline.
«
»
08:40 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:00 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Door een misverstand denkt heel het dorp dat de boerderij van nonkel Jef zal worden onteigend om een spoorweg voor de TGV aan te leggen.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Gooische vrouwen
Anouk is er zeker van dat Jurriaan de liefde van haar leven is, ook al is hij amper 21. De verliefde kunstenares wil een toekomst met hem uitbouwen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Belgium's Got Talent
Deze vierde auditieshow brengt alweer heel wat spektakel. Trialbiker Emile komt met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn verrassende motorstunt.
«
»
15:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:00 Ethias Cross
Deze week trekken de veldrijders naar de vertrouwde Grasduinen van Bredene. De 3de manche van de Ethias Cross staat ook bekend als de Ereprijs Paul Herygers.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:30 K2 zoekt K3
Dertien nieuwe kandidaten doen auditie met een zelfgekozen K3-liedje. Remi, Giana, Chanel, Luca, Julia, Jolien, Anke, Elise, Eline en Meryl wachten in spanning af. Wie blijft in de Golde Seats?
«
»
22:20 Shanghai Noon
China, 19de eeuw. Om aan een gedwongen huwelijk te ontsnappen vlucht prinses Pei Pei naar de Verenigde Staten. Nauwelijks op Amerikaanse bodem ontdekt ze echter dat ze in de val is gelokt.
«
»
00:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Maya!
Maya en Willy maken kennis met de vriendelijke rups Momo. Maar algauw verandert de rups in een doodshoofdvlinder, die de bijenkorf aanvalt. Hij begint al de honing op te eten.
«
»
05:45 Taarten van Begijn
De 12-jarige Yaro uit Kontich wil zijn bommie bedanken met een bijzondere taart. Zij maakt de kleren die Yaro draagt bij het beoefenen van zijn hobby: re-enactment.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers