TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Daddy's Home
Brad Whitaker is een plusvader die alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat de kinderen van zijn geliefde hem leuk vinden. Maar dan duikt de stoere, biologische vader van de kinderen op.
«
»
13:25 Magnum
Tot ieders verrassing krijgt Magnum het zwarte schaap van de familie Higgins over de vloer, halfbroer Elmo Ziller. Elmo's dochter smeekt Magnum uit te zoeken wie haar vader naar het leven staat.
«
»
14:30 My Wife and Kids
Nadat Michael heeft toegegeven dat hij Tony, het vriendje van Claire, best aardig vindt, dumpt Claire de jongen.
«
»
15:00 My Wife and Kids
Jay had zich vrijwillig opgegeven als regisseur van het toneelstukje van Kady's kleuterklasje. Omdat ze ziek is geworden, moet Michael de productie plots van haar overnemen.
«
»
15:30 My Wife and Kids
Michael en Janet zijn het grondig beu dat hun kinderen voortdurend ruzie maken.
«
»
15:55 De Wegpolitie UK
Een arrestatie thuis draait uit op een impasse tussen de politie en een gewapende verdachte. Spike ontdekt een hoop cannabis samen met enkele jachtgeweren. Politiehond Ronnie strikt een geseinde man.
«
»
16:55 De Wegpolitie UK
Paul Jackson en Carl Wood achtervolgen een witte bestelwagen die Willington onveilig maakt. Hondenagent Liam heeft een nieuwe rekruut mee: de twee jaar oude Duitse herder Titan.
«
»
17:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul Connolly woont zijn eigen begrafenis bij om het groeiende probleem van fraude met levensverzekeringen aan te kaarten.
«
»
18:55 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
19:55 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:30 Game of Thrones
Ellaria wil de dood van haar minnaar Oberyn wreken en twijfelt of de methode van Doran de juiste is. Ze probeert de Sand Snakes te overtuigen van haar visie, namelijk regelrechte oorlog.
«
»
21:30 Game of Thrones
Dany voelt de druk in Meereen van alle kanten toenemen en moet andermaal een moeilijke beslissing treffen. Jon rekruteert de hulp van een onverwachte bondgenoot.
«
»
22:35 Game of Thrones
Arya begint eindelijk aan haar training. Jorah en Tyrion ontmoeten een groep voormalige slaven. Jamie en Bronn bereiken hun bestemming. Trystane en Myrcella smeden plannen.
«
»
23:40 Containment
Binnen de quarantainezone breekt paniek uit wanneer er geen communicatie meer is. De Staatsveiligheid beseft dat er drastische maatregelen nodig zijn om de controle te bewaren.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers