TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»
11:20 The Big Bang Theory
Penny wordt voor een moeilijke keuze gesteld wanneer Leonard een baan krijgt aangeboden in het buitenland. Het nieuws blijkt niet alleen in te slaan als een bom voor Penny, maar vooral voor Sheldon.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Love at First Dance
Danslerares Hope Mayes wordt door Eric en Adriana ingehuurd ter voorbereiding van hun openingsdans. Wanneer Eric extra lessen nodig blijkt te hebben, groeien hij en Hope naar elkaar toe.
«
»
16:10 The Kids Are Alright
Peggy heeft altijd al de gewoonte gehad om van resterende wax nieuwe kaarsen te maken en besluit hier haar job van te maken. Timmy wil tickets bemachtigen voor Boxcar Billy's Hobo Jamboree.
«
»
16:35 The Big Bang Theory
Penny en Leonard organiseren een cocktailparty. Howard weet niet wat gedaan wanneer hij een brief ontvangt van zijn vader. Hij heeft immers al jaren niets meer van hem gehoord.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Raj vechten om een baantje aan de universiteit. De strijd wordt nog heviger wanneer de vrouwen zich ermee bemoeien.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon is teneergeslagen wanneer blijkt dat een van zijn favoriete tv-programma's wordt stopgezet. Raj ontdekt een geheim over zijn crush Lucy.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Sheldon en Leonard huren professor Proton, hun favoriete tv-ster uit hun kindertijd, in voor een show. Howard en Bernadette komen in de problemen terwijl ze op de hond van Raj passen.
«
»
18:15 The Big Bang Theory
Raj en Lucy gaan op een date waarbij ze alle twee iets nieuws proberen. Nadat hun reisje naar Las Vegas in het water is gevallen, besluiten de dames mee te doen met een spelletje 'Dungeons & Dragons'.
«
»
18:50 Ice Age
Aan het begin van de ijstijd ontfermen een luiaard, een mammoet en een sabeltandtijger zich over een gevonden mensenbaby en beginnen ze aan een gevaarlijke reis om hem te herenigen met zijn ouders.
«
»
20:30 Avengers: Age of Ultron
Ultron, een hyperintelligente robot ontworpen door Tony Stark, krijgt een eigen willetje en keert zich tegen zijn uitvinder. The Avengers moeten de krachten bundelen om Ultron te stoppen.
«
»
23:05 Overlord
Enkele uren voordat D-day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi's bezet gebied. Hun missie: een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen.
«
»
01:05 American Horror Story
Madison en Behold ontdekken een duister geheim over de volgende Supreme.
«
»
02:05 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers