TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sesamstraat
Voor Ieniemienie geen snoezig prinsessenjurkje. Zij is liever een stoere ridderin, of ridderesse.
«
»
06:50 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
06:55 Pip and Posy
Pip en Posy spelen verstoppertje in het park als Posy een lieveheersbeestje ontdekt. Zij en Pip geven haar een naam: Stippie Dippie.
«
»
07:05 Love Monster
Lief Monster krijgt plots een baard en probeert zich te gedragen als oudje. Dit mislukt omdat de baard een suikerspin blijkt te zijn.
«
»
07:10 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle neemt de kinderen mee naar de dierentuin, waar ze een rondleiding krijgen van de oppassers: meneer Leeuw, mevrouw Krokodil en meneer Giraffe.
«
»
07:15 Peppa Pig
Peppa, George, mama Big en papa Big gaan op bezoek bij de familie Kangoeroe in Australië. Op hun eerste dag daar, vliegen ze met het vliegtuig van meneer Kangoeroe naar de Outback.
«
»
07:20 Het feest van Zappelin
Dit keer gaat het over dieren. Zo zingt Fenna over een Surinaamse krokodil. Soy gaat op safari en hobbelt van links naar rechts in de safaridans.
«
»
07:35 Jojo & Ouma
Ouma begint met de voorjaarsopruiming, maar Jojo wil geen afscheid nemen van een trui.
«
»
07:45 Les Schtroumpfs
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf te laten lachen door hem mee te nemen op hun kampeertocht.
«
»
08:00 De magische auto
Kyan speelt het liefst met zijn speelgoed-brandweerwagen. Maar dan stapt hij met Soy Kroon in de magische auto en komt hij in een echte brandweerwagen terecht.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 Trex
Simon en Trex hebben het aan de stok met de postbode.
«
»
08:20 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:40 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
08:55 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:25 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Bij tv-kok Miljuschka wil iedereen aan tafel schuiven. Koorkinderen Olivier en Pari duiken samen met haar de keuken in om van kliekjes een heerlijk gerecht te maken.
«
»
09:35 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
09:55 Mees Kees
Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen.
«
»
10:20 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:45 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:10 Nieuwe Baasjes
Noor en Rik willen heel graag een hond. Gaat het Edson lukken een goeie match te vinden?
«
»
11:25 Betreden Op Eigen Risico
Er wordt gestreden om een meet en greet met YouTuber Qucee. De heupjes gaan los met afrodance en Paraduze en vThorben verrassen hun grootste fans.
«
»
11:50 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
12:15 Junior Bake Off Vlaanderen
Naast zweet en tranen vooral veel bloed in deze griezelweek. De bakkers proberen met horrorbaksels de jury te imponeren. Als technische proef staan er bloederige vingerkoekjes op het menu.
«
»
12:55 Junior Bake Off Vlaanderen
De Chocolate Love week staat vanzelfsprekend in het teken van chocolade en liefde! Chocolade is natuurlijk ook spek naar de bek van jurylid Dominique Persoone.
«
»
13:35 Junior Bake Off Vlaanderen
Voor de finale mag het iets meer zijn, dus dit keer geen technische proef, maar een signatuuropdracht. De finalisten moeten 4 éclairs maken met 4 verschillende afwerkingen.
«
»
14:20 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
14:35 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
14:50 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
15:05 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
15:25 Ik ben William
William woont bij zijn oom Nils, die in de problemen komt door een gokschuld. William moet nu al zijn moed en verbeeldingskracht verzamelen om zichzelf en zijn oom te redden.
«
»
16:45 Tussen Kop en Staart
Wat doet een lange nagel in de poep die Rachel heeft meegenomen? Hoe reanimeer je je hond? Lukt het labrador Mozes in de #mozeschallenge om Rachel te reanimeren?
«
»
17:10 De dikke data show
Hoe bepalen foto- en videofilters steeds meer wat wij mooi vinden? Steeds vaker gaan mensen met zo'n gefilterde selfie naar een plastisch chirurg.
«
»
17:35 Willem Wever
Dit keer worden vragen beantwoord over schapenwol, cyberpesten, spijkerbed en chocopasta.
«
»
17:50 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop zodat ze een voertuig kunnen maken van hun reiskoffer. Tim zoekt uit of je echt achttien moet zijn om te kunnen autorijden.
«
»
18:15 Try Before You Die
Onnedi en Quinty gaan als ghosthunters contact leggen met het dodenrijk en worden daar zelf ook nog eens onderdeel van. In de groepschallenge komen we erachter wie het beste kan vliegen.
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas wordt uitgedaagd voor de grootste inparkeersessie van zijn leven. Hij moet een schip van 80 meter de haven in varen zonder brokken te maken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Junior Songfestival Nationale Finale 2021
De meidengroep Melody, Priscilla, Ayana en de groep SH!NE zetten tijdens de finale alles op alles om de jury en de kijkers te overtuigen.
«
»
20:24 Socutera
HandicapNL ondersteunt iedereen met een handicap om sterker te staan en minder eenzaam te zijn. Daarnaast betrekt HandicapNL de samenleving bij het creëren van eerlijke kansen.
«
»
20:25 Sommerdahl
Aan de vooravond van een belangrijke kookwedstrijd wordt een restaurant in de as gelegd, waarbij een dode valt. Samen met Flemming gaat Dan Sommerdahl op onderzoek.
«
»
22:00 Boerderij van Dorst
Presentatrice Eva Jinek en schrijver Marieke Lucas Rijneveld zijn te gast. Ze maken een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken ze en ze maken een bessenrek en jam.
«
»
23:00 Millennium: Gerechtigheid
Lisbeth heeft een aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Blomkvist ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, Salanders verleden en de veiligheidsdienst.
«
»
01:25 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:47 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers