TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
Prinses Amalia wordt binnenkort achttien jaar en daarmee troongerechtigd. Jeroen Snel praat in de studio met Peter Rehwinkel, staatsrechtdeskundige en schrijver van het boek 'Amalia. De plicht roept'.
«
»
08:45 Vroege Vogels
In de bijzondere Kalmthoutse heide slaan Belgen en Nederlanders hun handen ineen in hun strijd tegen de droogte. Als de avond valt, ontwaakt de mysterieuze nachtzwaluw in de Antwerpse haven.
«
»
09:30 Brommer op Zee
Ruth Joos en Wilfried de Jong spreken onder anderen Mathijs Deen en Margot Vanderstraeten. Ook Susan Smit is te gast, samen met lezers.
«
»
10:30 Podium Witteman
Te gast: Ksenija Sidorova en Camerata RCO, kamerkoor PA'dam o.l.v. Maria van Nieukerken, en componist/pianist Gustavo Trujillo.
«
»
11:35 De nieuwe meesters
Persoonlijke verhalen van creatieve personen die pal staan voor hun zaak: Juan (alias @pxssypapi), Andrej Bezjak en Mokul Mosharrof.
«
»
12:10 De Sociëteit
Marktvaccinaties in Rotterdam-West. Aan tafel: Internist bij het Erasmus MC Mahdi Salih en maatschappelijk werker Mohamed el Joghrafi. * Voorstelling 25 jaar Srebrenica. Aan tafel: Alma Mustafic, die familieleden verloor bij de genocide en Dutchbatsoldaat Raymond Braat.
«
»
12:50 Politieke Partijen: JA21
Politieke magazine.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:55 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:20 Max Maakt Mogelijk - Special
Op drie uur vliegen van Nederland zijn er nog altijd honderden ouderen in Moldavië die geen stromend water hebben. Ze moeten elke dag naar de rivier lopen om daar water te halen.
«
»
14:40 Brieven aan de rest van Spanje
Spanje is hard en snel getroffen door de coronapandemie. Stef vraagt zich af of de Spanjaard anders omgaat met verlies en rouw.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Jentsje Popma (95) verdiende na de oorlog zijn boterham met het maken van monumentale kunstwerken. Later besloot hij het Friese landschap vast te leggen op doek.
«
»
16:05 Mijn pelgrimspad
Annemiek vervolgt haar route van het Jabikspaad richting Jorwert, het dorpje dat in 1996 bekend werd door het boek 'Hoe God verdween uit Jorwert' van Geert Mak.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
Michel Hagen is de plebaan van de kathedraal aan de Mathenesserlaan in Rotterdam. Hij vertelt bij de doopvont zijn verhaal over de sacramenten.
«
»
16:25 Roderick Zoekt Licht
Tijdens de lockdown heeft Nederland massaal het videovergaderen en streamen ontdekt. Ook veel kerken maken nu gebruik van de videomogelijkheden op sociale media om in contact te blijven met hun leden.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland en ontmoeten inspirerende voorgangers.
«
»
17:35 Metterdaad
Ze kwamen eigenlijk alleen maar een keertje op bezoek, Ria en Gaaije Broeksema uit Assen. Maar toen ze de inwoners van het Oekraïense dorpje Olesk eenmaal hadden ontmoet, sloten ze hen in hun hart.
«
»
18:05 Nederland zingt
Martin Brand blikt terug op het concert dat hij in 2016 gaf voor de Vrienden van Nederland Zingt. Hierbij worden schitterende luisterliedjes van Martin afgewisseld met wat meer vertrouwde liederen.
«
»
18:40 BinnensteBuiten
In Winterswijk renoveren Eddy en Marianne een oud theater tot bijzonder woonhuis en Alain is op bezoek bij een Amsterdams-Italiaanse pastafabriek.
«
»
19:10 De verandering
Het leven van de kleine Kira Geers gaat niet over rozen. Haar ouders hebben vaak ruzie en ook ontpopt haar vader zich als een extreem veeleisende man.
«
»
19:45 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:30 In de voetsporen van de Wederopbouw
Amerika ziet de situatie in Europa met lede ogen aan. De bezetting van Duitsland kost handenvol geld. In Frankrijk, Italië en Griekenland dreigen de communisten aan de macht te komen.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Marieke Uildriks van Museum JAN ontdekt het eigenzinnige universum van de geniale kunstenaar Salvador Dalí in het Noordbrabants Museum.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Endeavour
Endeavour wordt opgeroepen voor een op het eerste gezicht heel eigenaardig ongeluk in Lady Matilda's College. Hij ontdekt een mogelijke link tussen een reeks eigenaardige voorvallen in Oxford.
«
»
23:45 Beyond Sleep
De jonge, ambitieuze geoloog Alfred Issendorf hoopt door een bijzonder maar zwaar onderzoeksproject in het moerassige noorden van Noorwegen belangrijk wetenschappelijk bewijs aan zijn naam te binden.
«
»
01:30 De Nachtzoen
Schrijver Arthur Japin is geen liefhebber van slapen. Het aanbreken van de nacht is voor hem bij uitstek een moment om situaties en relaties eindeloos te overdenken.
«
»
01:45 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers