TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Curvy Supermodel
Het einde komt in zicht voor de modellen. In de halve finale strijden de vier overgebleven modellen voor een laatste keer tegen elkaar op de catwalk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
12:35 Curvy Girls on the Catwalk
Felicity dacht dat het aanbod om een model te zijn een grap was. Sonny werd gespot op sociale media. Haylet was beschaamd als tiener, maar put nu kracht uit haar modellenwerk.
«
»
13:35 Love Bites
De 19-jarige Aya hoopt dat haar liefde voor lekker eten haar de perfecte date zal opleveren.
«
»
14:35 Helse bruiden
Helena reageert al haar woede af op de mensen die haar huwelijk organiseren. Shanequa blijft intussen maar doorrazen, in het bijzonder tegen haar bruidegom en schoonmoeder.
«
»
15:35 Hotter Than My Daughter NL
Reality-show.
«
»
16:30 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
17:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het dorpje Ezinge woont Ineke al ruim vier jaar met haar gezin in een vervallen boerderij. Echtgenoot Ronald ziet de ernst er niet van in, maar Ineke is er klaar mee.
«
»
18:25 Ik vertrek
Don en Brigitte ruilen hun geliefde Nieuw-Beijerland voor het Franse Lot-et-Garonne, waar ze een boerencamping willen overnemen om die te verbouwen tot een luxe 'glamping'.
«
»
19:25 Getekend voor het leven
Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben.
«
»
20:25 Skyscraper
Veiligheidsexpert Will Sawyer baant zich een weg door een brandende wolkenkrabber om zijn gezin te redden uit de klauwen van enkele schurken.
«
»
22:20 The Fast and the Furious
Dominic Toretto is de leider van een straatbende, die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. Undercoveragent Brian infiltreert in de bende om de zaak uit te zoeken.
«
»
00:25 Vermoord in het buitenland
Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi woonden sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later werden ze op brutale wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief?
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers