TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Maya!
Maya ontdekt hoe mooi de weide is en wil dolgraag zelfstandig in de wei wonen. Daarom verlaat ze samen met Willy op eigen houtje de korf. De koningin geeft na lang aarzelen toe.
«
»
06:10 Maya!
Er wordt een wedstrijd gehouden wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best, maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen.
«
»
06:20 Dawn of the Croods
Omdat hij zo stinkt, doet Thunk net alsof hij iets is wat hij helemaal niet is. Een beet van een dier heeft abnormale gevolgen voor Grug.
«
»
06:45 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
08:40 Hallo K3
Karen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen.
«
»
09:00 Lenderd
Magazine.
«
»
09:05 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:20 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Cyriel krijgt bezoek van zijn tweelingbroer Herman. Hij is een geboren pechvogel, maar met een groot gevoel voor humor. Hij kan gewoonweg iedereen amuseren met zijn komische acts.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Severide en Boden proberen uit te zoeken of de brand in een kapsalon opzettelijk werd aangestoken. Mouch, Otis, Herrmann en Kidd doen een verrassende ontdekking.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Snackmasters UK
Fred Sirieix daagt topchefs Paul A. Young en Sarah Mountain uit om de drie populairste Quality Street-bonbons van Nestlé na te maken: The Purple One, Strawberry Delight en The Green Triangle.
«
»
14:45 Corgi
Rex is de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen.
«
»
16:35 Goed Verlof
Tine neemt Axelle en haar mama mee naar Italië omdat Axelle ervan droomt om daar op reis te gaan. Maar ze moet al heel haar leven mee op camping in de Ardeche.
«
»
17:50 Vakantiehuis for Life
De duo's strijden nog steeds voor hun vakantiehuis. Wie is het sterkste, slimste en handigste duo? Jury: Francisco Sanchez, Dina Tersago en twee technische specialisten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Tien om te zien: De zomer van 199X
In 1999 zet Belle Perez zich op de kaart met het nummer 'Hello World' en een kapsel dat volgens Andy Peelman wat weg heeft van het coronavirus.
«
»
21:05 Patser
Vier vrienden wonen in Antwerpen. Het zijn stoutmoedige dealers met grote ambities. Het viertal besluit een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen.
«
»
23:30 De wereld rond met 80-jarigen
De 80-plussers zijn aan de voorlaatste halte gekomen van hun wereldreis: Mongolië. Een bestemming die speciaal werd uitgekozen voor landbouwer en natuurliefhebber Aureel.
«
»
00:35 Gooische vrouwen
Cheryl is eindelijk zwanger geraakt. Martin is door het dolle heen en zwijgt in alle talen over het slechte nieuws dat hij van de dokter heeft gekregen.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Maya!
Paul versterkt de mierenhoop omdat er diefmieren gesignaleerd zijn. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers