TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:20 Stargate SG-1
Na een aanval van Goa'uld helpt het SG-1-team de inwoners van de planeet Nassya door de Stargate te vluchten. Carter raakt bezeten door een Goa'uld.
«
»
13:10 Stargate SG-1
Tijdens een verkenningsmissie van een kleine, onbekende planeet worden O'Neill en zijn team opgepakt en overgebracht naar Hadante, een strafkolonie waar bruut geweld heerst.
«
»
14:00 The A-Team
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot blijkt spoorloos te zijn. BA trommelt zijn vrienden op om haar ter hulp te schieten.
«
»
14:55 The A-Team
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer.
«
»
15:50 The Graham Norton Show
Graham Norton blikt terug op zijn gesprekken met onder meer Tom Cruise, Rebel Wilson, Rege-Jean Page, Rosamund Pike, Tom Jones, Keeley Hawes, Ian Wright, Sienna Miller, Sam Neill en Kate Winslet.
«
»
16:50 The Graham Norton Show
Graham Norton praat onder meer met Martin Freeman, Michael Bublé en Michael Sheen.
«
»
17:30 Lookalikes
Piet De Praitere bezoekt huismoeder Els Op de Beeck, die als twee druppels water lijkt op Saartje Vandendriessche. Piet ontmoet ook rockartiest Dominick Willaert, de lookalike van Jo Vally.
«
»
18:00 De Wegpolitie UK
Deze aflevering leidt een TPAC-trainingsoefening direct naar het echte werk. De interceptors ontdekken namelijk een auto met meer dan 50.000 pond aan cocaïne in.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Een TPAC-trainingsoefening leidt direct naar het echte werk. De interceptors ontdekken namelijk een auto met meer dan 50.000 pond aan cocaïne erin.
«
»
19:55 Lookalikes
Piet De Praitere gaat op bezoek bij paranormaal medium Vivienne, de lookalike van Birgit Van Mol.
«
»
20:30 Jaws 3
Een paar dagen voor de opening van een nieuw en spectaculair aquapark dringt een witte haai door het veiligheidssysteem van de afrastering.
«
»
22:25 Absurdistan
VTM-weervrouw Jill Peeters neemt de drie mannen in dienst om haar persoonlijk probleem op te lossen.
«
»
23:05 Devs
Lily en Jamie gaan langs bij Forest en eisen antwoorden. Katie onthult de ware reden van het bestaan van het Devs-systeem.
«
»
00:00 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos
Jason reist naar Mexico, waar hij een ontmoeting heeft met het Sinaloa-kartel, de gevaarlijkste drugsbende ter wereld.
«
»
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers