TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 The Catch
Het AVI-team ontdekt dat hun relatie met Margot niet zo zuiver is als ze zouden willen. Alice reageert geschokt op een bekentenis die ingrijpende gevolgen heeft.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:00 Cinderella
Cinderella is een weeskind dat door haar stiefmoeder en stiefzussen onrechtvaardig wordt behandeld. Op een dag ontmoet ze in het bos een charmante vreemdeling met wie ze zich verwant voelt.
«
»
15:50 The Bold Type
Nu het einde van haar behandeling in zicht is, kijken Jane en haar vriend ernaar uit om terug seks te kunnen hebben. En Jane is vastbesloten om wat meer rock-'n-roll in de slaapkamer te brengen.
«
»
16:40 L.A.'s Finest
Na hun ontdekking weten Syd en Nancy niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Ondertussen onderzoekt het team een moord in een van de stadsparken.
«
»
17:40 L.A.'s Finest
Carlene moet de gevolgen dragen van haar daden. Syd en Nancy komen Gabriel Knox op het spoor, maar een schokkende onthulling schudt alle kaarten door elkaar.
«
»
18:35 Ghostbusters II
De spokenjagers komen na vier jaar weer bij elkaar. Dana is ervan overtuigd dat er iets bovennatuurlijks haar baby bedreigt. Ze vraagt Peter, Ray, Winston en Egon om een onderzoek in te stellen.
«
»
20:30 Vikings
Groeperingen in Groenland jagen Ubbe en zijn groep gewelddadig weg. Een overlijden in Kiev zorgt voor veranderingen. Gunnhild maakt een noodlottige keuze. Ivar wordt verrast en neemt een beslissing.
«
»
21:25 Vikings
Ubbe en zijn volgelingen hebben een zware tijd op zee. Ivar en Hvitserk worden ijzig ontvangen in Kattegat, tot een rusteloze Ivar plots het licht ziet.
«
»
22:30 Godfather of Harlem
Wanneer onschuldige tieners en omstaanders hardhandig worden aangepakt en gearresteerd door de politie spant de gemeenschap samen om hen vrij te krijgen.
«
»
23:35 The Sinner
Ambrose en Heather beginnen te begrijpen waar Julian vandaan komt. Ondertussen wordt de jongen ondergedompeld in een heel nieuwe wereld.
«
»
00:20 The Catch
Alice en Ben moeten de confrontatie aangaan met hun verleden. En een schokkend verraad dreigt alles te veranderen.
«
»
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers