TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Tot op de graat
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»
06:05 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
06:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
07:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart! Hij geeft "buzze" en maakt mooi binnen de tijd een gepaneerde grietbot klaar met een frisse mosterdvinaigrette en salade.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
08:00 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
08:25 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
09:00 Toasted!
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
09:25 Lekker Lang Leven
Volgens chef en ditist Michal Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
09:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
10:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
11:20 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
11:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
12:20 Peppe's Toscane
Speciaal voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane, trekt Peppe naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze.
«
»
12:45 Tot op de graat
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
13:05 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:25 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
14:05 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
14:30 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
14:55 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
15:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
16:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
16:40 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
17:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
17:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Italiaans keukentalent Peppe Giacomazza. Vergeet de klassieke pasta met pesto, chef Peppe serveert ravioli met pesto van amandelen en pistache.
«
»
18:15 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
18:40 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
19:25 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
20:10 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
20:20 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt het fornuis vandaag met chef Jan Tournier. De heren toveren een lekkere zwarte penne met een kruidige saus van inktvisinkt en garnalen op tafel.
«
»
21:15 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
21:55 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:25 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
22:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
23:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
00:05 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
00:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
01:05 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
01:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
02:15 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
02:45 De Gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
03:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt het fornuis vandaag met chef Jan Tournier. De heren toveren een lekkere zwarte penne met een kruidige saus van inktvisinkt en garnalen op tafel.
«
»
04:00 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
04:35 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:55 De dagschotel
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
05:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op En.

Dossiers