TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Blind Getrouwd - Australia
De deelnemers krijgen van de experts nog één kans om ruzies bij te leggen en antwoorden te krijgen op openstaande vragen. Ook wordt er gepraat over de toekomst.
«
»
12:50 Married at First Sight Grand Reunion Event
Onder meer Cyrell Paule, Seb Guilhaus, Lizzie Sobinoff, Martha Kalifatidis, Jo McPharlin, Tracey Jewel, Troy Delmege, Ryan Gallagher, Nasser Sultan en Jessika Power maken hun opwachting.
«
»
14:20 Married at First Sight Grand Reunion Event
Onder meer Cyrell Paule, Seb Guilhaus, Lizzie Sobinoff, Martha Kalifatidis, Jo McPharlin, Tracey Jewel, Troy Delmege, Ryan Gallagher, Nasser Sultan en Jessika Power maken hun opwachting.
«
»
15:45 A Current Affair : The Wedding of Cam & Jules
«
»
16:45 Help, Mijn Man Is een Klusser
Femke heeft John ingeschakeld voor hulp, maar haar man is erachter gekomen en geeft Femke de keus: de aanmelding intrekken of haar koffers pakken.
«
»
17:45 Steenrijk, straatarm
De welgestelde hoteliers Lorenzo en Gaston ruilen hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.
«
»
18:40 Departure
Howard haalt Kendra van het onderzoek, terwijl AJ in het ziekenhuis herstelt van zijn verwondingen. Wanneer Kendra de laptop van AJ doorzoekt stuit ze op belastend beeldmateriaal van Janet en Ethan.
«
»
19:35 Departure
Nadia vindt de zwarte dozen en al gauw wordt een en ander duidelijk. Kendra bedenkt vervolgens een plan om de samenzweerders van vlucht 716 te confronteren met hun bevindingen.
«
»
20:30 Spoed Londen
De twaalfjarige Brooke stopte met ademen tijdens een hevige astma-aanval, Howard liep brandwonden op tijdens een brand in zijn schuur en Colin brak zijn sleutelbeen bij een val met de fiets.
«
»
21:30 Alloo in de buitenlandse gevangenis
Luk Alloo vliegt naar de Halden Fengsel in Noorwegen. Op zo'n duizend kilometer afstand van het thuisfront zitten een Vlaming en enkele Nederlanders in wat voor gevangenen het paradijs moet zijn.
«
»
22:50 Dossier X
Een reconstructie van het verhaal van Paul Meyer en zijn 'Bende van 700 miljoen', enkele gangsters die tussen 2003 en 2007 voor vermoedelijk 700 miljoen euro aan drugs en valse sigaretten smokkelden.
«
»
23:45 Het spreekuur
Geert schaamt zich voor zijn flaporen. Sandra heeft last van roos en is de vervelende schilfertjes op haar hoofdhuid meer dan beu. Wat is nu juist een normale lengte voor het mannelijke geslachtsdeel?
«
»
00:40 Embarrassing Bodies - Kids Specials
Hayley is bezorg om haar zoontje van zes maanden. De kleine Bradley heeft een misvorming aan het hoofd. Dokter Pixie ontmoet de 3-jarige Charlie, die een extreme voedselallergie heeft opgelopen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers