TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:30 Binnen zonder bellen
Koen Wauters brengt ons een avond vol verrassingen.
«
»
17:45 SOS Piet
Gilberte is een alleenstaande dame die op oudejaarsavond tien gasten heeft uitgenodigd die ze culinair in de watten wil leggen.
«
»
18:20 SOS Piet
Claudia wil haas volgens de regels van de kunst leren maken. Haar eigen probeersel is een mislukking over de hele lijn: het vlees blijft taai en de saus is zowel smaakloos als waterachtig.
«
»
18:50 SOS Piet
Piet Huysentruyt rijdt naar Maarkedal om Sonja te leren hoe scampi's in roze roomsaus volgens de regels van de kunst bereid worden.
«
»
19:20 SOS Piet
Biefstuk bleu chaud: Peter heeft zijn biefstuk graag bleu chaud. - Gebakken mosselen: Bij Marcella willen de gebakken mosselen niet lukken. - Pannenkoeken voor mensen met een allergie.
«
»
19:55 SOS Piet
Preisoep: Na twee dagen is de preisoep van Mireille zuur van smaak. - Sushi: Tom wil zijn vrienden verwennen met sushi. - Chocoladen medailles: Jos is niet te spreken over zijn chocoladen medailles.
«
»
20:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
20:55 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:45 Vakantiekriebels
Magazine.
«
»
22:30 De Planckaerts
Iluna is er bovenop. Ze ademt zelfstandig en heeft haar infectie overwonnen. Stephanie en Christopher blijven bij hun dochtertje in Gent en hebben zeeën van tijd om te praten.
«
»
23:05 Pa heeft een lief
De petanqueclub organiseert een tombola met als hoofdprijs een half varken. Fernand kan het niet laten om vals te spelen. Jean-Paul moet zijn vrouw Charlotte vertellen dat hij onvruchtbaar is.
«
»
23:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
00:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers