TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»
06:10 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»
06:25 Dawn of the Croods
De Croods proeven nieuw voedsel en kunnen het niet weerstaan. Grug wordt een zombie genoemd wanneer hij wakker wordt na het eerste dutje ooit.
«
»
06:45 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
«
»
08:45 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
09:05 Lenderd
Magazine.
«
»
09:15 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:25 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Izzi heeft Annette ten huwelijk gevraagd. Zij nodigt haar ouders uit, die in Spanje wonen, om hen het goede nieuws te vertellen. Nonkel Jef helpt haar om het ouderlijke huis op te ruimen.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een zware storm en Firehouse 51 krijgt als gevolg hiervan te maken met een elektriciteitspanne. Het team ontfermt zich over een verdwaald kind.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Snackmasters UK
Chefs Jason Atherton en Francesco Mazzei worden door Fred Sirieix uitgedaagd om een perfecte replica te bereiden van de Pepperoni Passion-pizza van Domino's.
«
»
14:40 Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie
Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip.
«
»
16:40 Goed Verlof
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft.
«
»
17:40 Vakantiehuis for Life
De duo's zijn halfweg de verbouwingen en krijgen het bezoek van een nieuw gastjurylid. Marc Coucke, oftewel 'Monsieur Durbuy', ondernemer en eigenaar van het chaletpark.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Tien om te zien: De zomer van 199X
In de zomer van 1998 bezingt Kim Kay haar lievelingskleur. De meiden van Opium etaleren de laatste badmode en Alana Dante lijkt met haar rode latexpakje indruk te maken op Britney Spears.
«
»
21:00 Gaston en Leo in Hong Kong
Gaston en Leo zijn twee onafscheidelijke vrienden die een originele manier hebben gevonden om rijkelijk hun boterham te verdienen.
«
»
22:50 De wereld rond met 80-jarigen
De tachtigers maken zich klaar voor de langste vlucht van hun wereldreis. Ze vliegen maar liefst 16 uur van Johannesburg naar hun nieuwe bestemming: Bangkok, Thailand.
«
»
23:55 Gooische vrouwen
Het is Anouk niet ontgaan dat Tom zich de laatste tijd afstandelijk gedraagt. De kunstenares vermoedt dat hij er een probleem mee heeft dat ze voor haar werk leeft. Cheryl denkt er anders over.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:20 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Maya!
Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet al haar nieuwe vrienden.
«
»
05:55 Maya!
Flip zijn viool is stuk. Maya, Willy en Flip gaan op zoek naar iemand die kan helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers