TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:10 Stargate SG-1
Daniël en Teal'c keren onverwacht vroeg terug van een missie. Van Jack en Samantha ontbreekt elk spoor. Teal'c wil zo vlug mogelijk een reddingsoperatie op het getouw zetten.
«
»
12:55 Stargate SG-1
O'Neill en het SG-1-team komen, na een reis door de Stargate, bij bewustzijn in een ondergronds laboratorium.
«
»
13:45 The A-Team
Murdock wint een vakantie naar Hawaï. Daar wordt hij gekidnapt door mensen die beweren van de CIA te zijn, maar het blijken criminelen te zijn.
«
»
14:40 The A-Team
Russische spionnen roepen de hulp van het A-Team in bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaans satellietwapen.
«
»
15:30 The Graham Norton Show
In dit eerste deel van de seizoenscompilatie blikt Graham terug op zijn gesprekken met o.a. George Clooney, Gal Gadot, Tom Hanks, Jessica Chastain, Hugh Grant, Dolly Parton en Samuel L Jackson.
«
»
16:30 The Graham Norton Show
In dit eerste deel van de seizoenscompilatie blikt Graham terug op zijn gesprekken met o.a. George Clooney, Gal Gadot, Tom Hanks, Jessica Chastain, Hugh Grant, Dolly Parton en Samuel L Jackson.
«
»
17:35 Lookalikes
Reporter Piet De Praitere ontmoet dierenverzorger Edwin Deschutter in de Antwerpse Zoo. Edwin wordt voortdurend aangeklampt door bezoekers omdat hij zo hard lijkt op Bart De Wever.
«
»
18:05 De Wegpolitie UK
Stu Chaney moet tijdens een aanval zijn stroomstootwapen gebruiken. Verder ontdekt Amanda Stokes een scheur in de A19 en Paul Faulkner maakt kennis met een bebloede dronken bestuurder.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Jacko leidt het team wanneer ze een man proberen onderscheppen die meerdere wapens bezit. Daarnaast bekogelt een wegloper de interceptors vanop het dak van een gebouw.
«
»
19:55 Lookalikes
Piet ontmoet hartchirurg Ricus Janseghers, die heel hard lijkt op Willy Sommers. Piet zoekt ook vuilnisman Geoffry Neirinck op, die verdacht veel weg heeft van minister Vincent Van Quickenborne.
«
»
20:30 Jaws 2
Duikers die op zoek zijn naar het gezonken schip Orca worden aangevallen door een haai. Inspecteur Brody is ervan overtuigd dat Amity opnieuw het jachtterrein van een allesverslindend monster is.
«
»
22:40 Absurdistan
Ann Tuts is op zoek naar een oplossing voor haar persoonlijk probleem en schakelt Jeron, Thomas en Bert in om voor haar een oplossing te zoeken.
«
»
23:15 Devs
Jamie krijgt onverwachts bezoek van Kenton, die hem wijst op zijn zwijgplicht. Katie probeert het Devs-systeem voor eigen doeleinden te gebruiken.
«
»
00:10 Cruises from Hell
Op een boot de zonsondergang tegemoet varen, het is een vakantiedroom van heel wat mensen. Maar reizen op het water loopt niet altijd als gepland.
«
»
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers