TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:51 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:40 Sarah and Duck
Sarah en Eend spelen verstoppertje. Maar als er buiten vuurwerk wordt afgestoken, is Eend erg bang. Daarom verstopt hij zich nog een keer en is hij ineens erg moeilijk te vinden.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Pieter Konijn
Mevrouw Kwebbeleend komt fruit te kort om pannenkoeken te maken voor haar kuikentjes. Ze begrijpt Pieter verkeerd en belandt in de tuin van Meneer Verhoef.
«
»
07:10 Puck en het Verdwenen Schaap
Puck doet haar best om goed voor haar moeder te zorgen die bijna moet bevallen van haar babybroertje, maar dat loopt helemaal mis.
«
»
07:20 Puck en het Verdwenen Schaap
Het schaap met de blauwe stip heeft een lammetje in haar buik en daarom gaan Puck en Stijn heel goed op haar passen.
«
»
07:25 Puck en het Verdwenen Schaap
Puck en Stijn gaan, in alle vroegte en zonder dat iemand het weet, het schaap met de blauwe stip zoeken, maar raken al snel de weg kwijt. De hond Pink is er niet gerust op en slaat alarm.
«
»
07:35 Puck en het Verdwenen Schaap
Puck en Stijn lopen in het bos, op zoek naar het schaap met de blauwe stip. Puck heeft een goed idee, ze gaan het schaap roepen. Krijgen ze contact met het schaap?
«
»
07:45 Puck en het Verdwenen Schaap
Puck en Stijn volgen het geluid en vinden het schaap maar ontdekken dat zij niet alleen is. Bert raakt Pink kwijt. Wat nu? Bert begint in paniek harder te roepen naar de kinderen.
«
»
07:55 Iedereen K3
Hanne, Marthe en Klaasje nodigen kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische leefwereld van K3.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:25 Wallace & Gromit specials
Wallace, een wat knorrige man, en zijn hond Grommert zijn aan vakantie toe. Waar zullen ze naartoe gaan?
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Single by Contract
Lila komt terug van een jaar studeren in Amerika en ontmoet de stoere Chris. De twee worden verliefd op elkaar, maar Lila weet niet dat Chris eigenlijk een megapopulair meisjesidool is.
«
»
10:35 Fake it till you make it
Sosha leert om nep boos te worden, een truc die ook handig is om in te zetten voordat je cht boos wordt.
«
»
10:45 Pieter in de prehistorie
Wanneer zijn mensen eigenlijk ooit kleren gaan dragen? Droeg de aapmens al kleren? En wat had de oermens aan? Pieter komt erachter dat 'dress to impress' van alle tijden is.
«
»
11:10 De Blauwe Hond
Het thema geloof staat centraal. Met kunstenaar Gijs Frieling maakt Jasper in een school een muurschildering van een zelfverzonnen opperwezen.
«
»
11:25 De Dokter Corrie Show
Hoe weet je dat je verliefd bent? En hoe weet je of iemand verliefd op jou is? Dokter Corrie zoekt het voor je uit. Ze vertelt wat je voelt als je verliefd bent en waarom je verliefd wordt op iemand.
«
»
11:50 Klaas kan alles
Klaas staat voor een bizarre uitdaging. De missie is: Kan Klaas een selfie maken met een hond, tien meter onder water? Klaas kan duiken, maar hoe krijg je een hond zo ver?
«
»
12:15 Brugklas
Steef is verbaasd als Gijs hr mee op date vraagt in plaats van Ebru, die toch zo haar best gedaan heeft om bij Gijs in de smaak te vallen.
«
»
12:25 Brugklas
Jamie ergert zich als de ruzie tussen Bart en Milan steeds hoger oploopt en iedereen Bart een foute gast lijkt te vinden. Maar wat vindt zij eigenlijk van hem?
«
»
12:35 De zomer van Zo
Terwijl Zo op Storm rijdt, laat iemand de twee schrikken. Zo valt van Storm af. Wie doet nou zoiets?
«
»
12:50 Enkeltje Verweggistan
Laurens (14) verhuist naar Mnchen. Hij zal zijn vrienden missen, maar vindt het ook wel heel spannend. Maar op het laatste moment blijkt dat zijn kleine broertje Julius niet direct mee kan verhuizen.
«
»
13:15 Enkeltje Verweggistan
De boerendochters Anouk, Mirthe en Renske gaan met hun ouders naar Canada verhuizen. Boeren in Nederland krijgen het steeds moeilijker en in Canada lijkt alles beter.
«
»
13:40 Enkeltje Verweggistan
Jamie (9) verhuist met zijn ouders van Friesland naar de Algarve in het zonnige Portugal. Hij spreekt nog geen woord Portugees en heeft eigenlijk wel zin in het avontuur en het lekkere weer.
«
»
14:05 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Luca verhuist naar Suriname. Zijn vader werkt voor het Wereld Natuur Fonds en gaat helpen de natuur in het land te beschermen.
«
»
14:30 Daten met dieren
Elsa wil graag een lieve kitten om mee te knuffelen. Ze gaat op een dubbeldate met de katten Olaf en Kwak. Weet een van deze poezelige beestjes haar hart te veroveren, of blijft de liefde uit?
«
»
14:40 Deadly Dinosaurs with Steve Backshall
Steve Backshall bekijkt een aantal dino's met merkwaardige eigenschappen.
«
»
15:05 Dierendetectives
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
«
»
15:35 Koningin van Niendorf
De tienjarige Lea is niet zo'n 'meisjes-meisje'. Ze wil lid worden van de jongensclub in haar dorp en doet daarom mee aan een weddenschap. Vanaf dat moment start een zomer vol avonturen.
«
»
16:35 A kiss
Drie tienervrienden in een Nederlands azielzoekerscentrum beleven allerlei avonturen.
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Het gaat niet goed met de wilde konijnen in Nederland. Wat er precies aan de hand is en hoe we ze kunnen helpen, zoekt Remy uit. Manon doet de grote onderbroeken-test.
«
»
17:30 Topdoks
Elbert duikt het zwembad in met Querijn. Querijn heeft jeugdreuma, maar laat zich daardoor niet weerhouden te vechten voor een deelname aan de Paralympische Spelen.
«
»
17:55 Welkom in de jaren 60
Prinses Beatrix is te gast bij Dorine en vertelt alles over 'haar' jaren 60; over haar grote liefde Claus, de fotografen die hen achtervolgden, de rellen bij haar huwelijk en over haar moeder Juliana.
«
»
18:20 Steken en Prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:35 Taarten van Abel
Isa heeft iets goed te maken met haar vier vriendinnen. Zonder het aan haar ouders te vragen, nodigde ze hen uit voor een slaapfeestje.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Keet skate
Ridder van Kooten volgt Keet een jaar lang. Wat betekent skateboarden voor haar? Hoe combineert ze het met school en hoe bereidt ze zich voor op de Spelen?
«
»
19:45 3 op Reis Specials
Genspireerd door jaloersmakende Instagram-accounts met #vanlife, zeggen steeds meer mensen hun veilige leven op om erop uit te trekken met een camper. Hoe ziet het leven van een vanlifer eruit?
«
»
20:20 Verliefd op Cuba
Loes is het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje besluit te trouwen met een Cubaan vliegt ze erheen om aan te tonen dat haar schoonzoon uit is op een verblijfsvergunning.
«
»
22:05 Toren C
Margt Ros en Maike Meijer voeren uiteenlopende markante types op, die door hun werk tot elkaar veroordeeld zijn.
«
»
22:40 Fuad Hassen: Remmende voorsprong
Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Met kinderlijke verwondering laat hij zijn hersenspinsels erop los.
«
»
23:35 Lieve SPLNTR!
Splinter wordt geholpen door jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Ook worden de winnaars van de Pride Awards 2021 bekendgemaakt.
«
»
00:35 Pisnicht: The Movie
Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Ben je een zeikerd als je er iets van zegt?
«
»
01:25 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:54 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers