TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 The Catch
Ben praat met Alice over hun relatie. Ondertussen helpt hij Justine met de grootste zaak uit haar leven.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Rebound
Sandy, een sexy moeder van 40 met twee kinderen, ziet haar perfect georganiseerde wereld uiteenvallen wanneer ze erachter komt dat haar man vreemdgaat.
«
»
16:10 The Big Bang Theory
Nadat zijn relatie met Amy op de klippen is gelopen, maken Sheldons vrienden zich grote zorgen om hem. Ze besluiten om zijn moeder op te bellen.
«
»
16:35 L.A.'s Finest
Het team zet de zoektocht naar de verdwenen diamanten verder. Syd en Nancy moeten hun verleden onder ogen zien, willen ze Knox te pakken krijgen.
«
»
17:35 L.A.'s Finest
Izzy verdiept zich in het verleden van Nancy. Zij en Syd ontdekken ondertussen dat ze al die tijd gemanipuleerd werden. Nico, de broer van Nancy, moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
18:35 Ghostbusters
Wetenschappers Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler richten een bedrijf op dat zich bezighoudt met de bestrijding van kwelgeesten. Ze worden algauw overspoeld door hulpoproepen.
«
»
20:30 Vikings
Problemen op zee vergroten de verdeeldheid nabij IJsland. De verkiezingen voor de nieuwe heerser van Kattegat worden verstoord door een onverwachte bezoeker.
«
»
21:30 Vikings
Prins Igor wordt als een held onthaald in Novgorod, maar in Kiev gaat het er minder gemoedelijk aan toe. Prins Oleg is namelijk niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.
«
»
22:30 Godfather of Harlem
Bumpy wil zijn nieuwe Franse leverancier gebruiken om andere Harlem-achtige wijken in grote Amerikaanse steden te bevoorraden.
«
»
23:25 The Sinner
Detective Harry Ambrose keert terug naar zijn geboortedorp om de moord te onderzoeken die een jongen pleegde op zijn ouders.
«
»
00:15 The Catch
Het AVI-team ontdekt dat hun relatie met Margot niet zo zuiver is als ze zouden willen. Alice reageert geschokt op een bekentenis die ingrijpende gevolgen heeft.
«
»
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers