TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Blind Getrouwd - Australia
De vijf overgebleven stellen bereiden zich voor op het laatste gezamenlijke diner. Er heerst een ongemakkelijke stemming, omdat Jess en Dan zich nu voor het eerst als koppel presenteren.
«
»
12:55 Blind Getrouwd - Australia
Het is tijd voor de Final Vows. De stellen moeten uitspreken of ze bij elkaar willen blijven. Dan en Jess vinden dat lastig, omdat ze nog maar zo kort samen zijn.
«
»
14:05 Blind Getrouwd - Australia
Tien weken geleden leerden Michael en Martha en Mark en Ning elkaar kennen voor het altaar. Ze spreken nu de Final Vows uit en beslissen of ze bij elkaar blijven.
«
»
15:15 Blind Getrouwd - Australia
Alleen Heidi en Mike moeten hun beslissing nog nemen. Ze hebben heel wat onenigheid gehad, maar toch zouden ze graag samen een toekomst willen opbouwen.
«
»
16:15 Blind Getrouwd - Australia
Het is zes weken na de Final Vows. De 24 deelnemers komen bij elkaar voor een laatste dinner party. We ontdekken welke stellen nog samen zijn, en voor wie de bubbel na het experiment gebarsten is.
«
»
17:40 The Big Body Hotel
Zal de 66-jarige Kathy zich eindelijk in een openbaar zwembad durven begeven? Ginny moet de confrontatie aangaan met zijn angsten wanneer hij wordt uitgedaagd om een speech te geven.
«
»
18:40 Departure
Een ex-collega komt op de proppen met informatie over Donovan, waarna Kendra en Dom een verontrustende ontdekking doen bij Donovan thuis. AJ doet een schokkende vaststelling over zijn vader.
«
»
19:35 Departure
Kendra breekt haar hoofd over tegenstrijdig bewijsmateriaal terwijl ze ook af te rekenen krijgt met verraad. AJ brengt zijn eigen leven in gevaar.
«
»
20:30 Spoed Londen
Jeremy wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht na een fietsongeluk, Allen viel van de trap en student James verwondde zijn arm tijdens het skateboarden.
«
»
21:30 Alloo in de buitenlandse gevangenis
Na een jaar lobbywerk met de Amerikaanse autoriteiten mag Luk Alloo de Vlaming Rudy opzoeken in de gevangenis in Madison. Die zit in de Madison Correctional Institution een straf uit van 50 jaar.
«
»
22:50 Dossier X
Maandag 17 februari 2003 krijgt de politie van Antwerpen een verrassende oproep. De onkraakbaar gewaande kluis van het Antwerp Diamond Center blijkt leeggeroofd.
«
»
23:50 Het spreekuur
In Vlaanderen lijden meer dan 600.000 mensen aan diabetes type 2. Wat houdt de ziekte precies in en hoe kunnen patiënten hun bloedsuikerspiegel zelf testen?
«
»
00:50 Embarrassing Bodies - Kids Specials
Dokter Pixie buigt zich over de 12-jarige Lauren, die al tien jaar aan alopecia areata lijdt. Het meisje verliest grote plukken haar en hoopt dat dokter Pixie haar verder kan helpen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers