TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt vandaag chef Bert Meewis. De chef bakt met de glimlach enkele roggevleugeltjes goudbruin, en werkt af met kappers en citroen.
«
»
06:00 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
06:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
07:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef vanalles lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw! Hij maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
08:00 Beach Barbecue
Chef Michal Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
08:30 Ware delicatessen
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
09:05 De dagschotel
Vandaag maakt Chiara Van Emrik een doradefilet met zuiderse tapenade.
«
»
09:20 Lekker Lang Leven
Michal neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
10:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
11:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
11:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op d kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
12:20 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Itali: Dario Cecchini.
«
»
12:45 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
13:05 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:30 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
14:21 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
14:40 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
14:55 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
15:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
16:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
16:45 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
17:15 De dagschotel
Vandaag maakt Peppe zijn versie van "ballekes in tomatensaus", beter bekend als polpette.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met sterrenchef Bert Meewis. Meer dan een halfuur hebben ze niet nodig om een heerlijke maaltijd op je bord te toveren.
«
»
18:20 De Wereld op je Bord
Chef Chuck van Cuichine geeft vandaag een van zijn waardevolste geheimen prijs in De wereld op je bord. Hanne mag vandaag smullen van ht Chinese succesnummer: Pekingeend!
«
»
18:45 Het Weekmenu - reeks 2
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
19:30 De zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
20:10 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
20:25 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt; een sausje van citroen, look en peterselie.
«
»
21:15 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
21:55 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:20 Veggie
Veggiesticks met venkelsalade
«
»
22:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
23:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
23:50 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
00:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op d kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
00:55 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
01:45 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
02:05 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
02:30 De Gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt; een sausje van citroen, look en peterselie.
«
»
03:45 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
04:15 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:35 De dagschotel
Dominique Persoone - Mole Poblano
«
»
04:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op En.

Dossiers