TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen. Dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:00 Maya!
Tijdens het spelen komen Maya, Willy en Flip de regenworm Max tegen. Hij is moe en durft al een paar nachten niet slapen omdat hij rare geluiden in z'n huisje hoort. Het groepje gaat op onderzoek.
«
»
06:10 Maya!
Juf Cassandra vertelt over de dag dat Maya en Willy uit hun ei kwamen. Maya bedenkt de bijendag: de verjaardag van de bijen. Ze wil een feestje vieren met haar vrienden, maar dan gaat het regenen.
«
»
06:25 Taarten van Staf
De 10-jarige Morgane uit Maldegem wil heel graag haar beste vriend Sebastien bedanken. Staf en Morgane maken een supercoole puzzeltaart voor Sebastien.
«
»
06:50 Lenderd
Magazine.
«
»
07:00 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
07:25 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Dawn of the Croods
Thunk en Eep zijn het slechte humeur van hun moeder zat en willen haar op een goede manier verrassen. Eep jaagt op een ongrijpbare nachtmerrie.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Eep mag meedoen in het schreeuwteam en begint meer en meer op de coach te lijken. Wanneer de vrouw van buurman Sneus hem eruit trapt, helpen de Croods hem om haar terug te krijgen.
«
»
09:05 VLOGLAB Drama # Stories
Magazine.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef stelt aan Lizette voor om haar zaak over te nemen. De cafébazin heeft hier wel oren naar, want ze droomt ervan opnieuw boerin te worden. Bruno vermoedt dat Jef verliefd is.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Wanneer de brandweer wordt opgeroepen bij een crash met een motorrijder, voelen Casey en Severide dat er iets niet klopt. Er ontstaat een conflict tussen Mouch en Otis.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:50 Take Two
Detective Christine Rollins krijgt een hysterisch telefoontje van haar broer waarin hij haar dringend om hulp smeekt. Wanneer hij vervolgens niet komt opdagen op hun afspraak, vreest ze het ergste.
«
»
14:50 Beat VTM
Deze week herbeleven we de spannendste momenten van de strijd tussen acht onbekende Vlamingen en VTM.
«
»
16:05 Wild van Dieren
Marlien, de marinebiologe van het team, exploreert samen met Staf de Malediven. Met helderblauw water en de mooiste dieren die de zee rijk is, lijkt deze eilandengroep wel het aards paradijs.
«
»
16:45 BBQ Street
Grillmaster Peter toont hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
17:25 Lego Masters USA
De duo's die nog in de running zijn voor de titel van 'beste LEGO-bouwer' moeten deze keer aan de slag om een auto en een brug te bouwen.
«
»
18:20 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
18:25 Border Security USA
Een beveiliger ontdekt goud in het vliegveld Chicago O'Hare. Reizigers maken gebruik van de wetgeving tijdens een ondervraging in Blaine.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Tien om te zien: De zomer van 199X
Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Christoff haalt herinneringen op.
«
»
21:00 Boys
Het verhaal van vrienden Peter en Tom, die na hun voortgezette studies in het 'echte leven' terechtkomen en moeten vaststellen dat de meeste antwoorden niet in tekstboeken of cursussen te vinden zijn.
«
»
22:50 Telefacts
De duurste privéwoning in Groot-Brittannië staat in Londen, ze is geschat op net geen 290 miljoen euro. De eigenaar is een miljardair die er zijn droomhuis van wou maken.
«
»
23:45 Suits
Alle partners moeten samenwerken om de firma te behoeden van de ondergang.
«
»
00:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je iemand verliefd laat worden op jou.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers