TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Catch
Oplichter Ben geeft zich over aan de FBI om Alice te redden. Hij moet zich nu verantwoorden voor zijn crimineel verleden. Kunnen ze het systeem bespelen om bij elkaar te blijven?
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 My Best Friend's Wedding
Julianne en Michael hebben elkaar ooit beloofd dat, als ze 28 zijn en ze dan nog geen partner gevonden hebben, ze met elkaar zullen trouwen. Maar dan blijft Michael een relatie te hebben.
«
»
16:10 Life in Pieces
Wanneer John zich oud begint te voelen, probeert hij er jonger uit te zien, maar zijn familie vindt het maar niets. Heather is bang dat het pianoconcert van Sophia een grote ramp wordt.
«
»
16:40 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector maakt drie nieuwe slachtoffers en daagt Lincoln, Amelia en de rest van het team uit.
«
»
17:35 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en zijn team jagen op een seriemoordenaar die altijd anderen laat opdraaien voor zijn moorden. Maar dan komt een van Lincolns vrienden in het vizier van het onderzoek.
«
»
18:30 The Duff
Wanneer Bianca ontdekt dat ze op school de 'lelijke dikke vriendin' wordt genoemd, is ze vastbesloten om haar medeleerlingen te laten inzien dat er meer is dan uiterlijk alleen.
«
»
20:30 The Pacifier
Marinier Shane Wolfe wordt in diskrediet gebracht en krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet vijf onstuimige kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader.
«
»
22:20 Vikings
De verkiezing van de koning van Noorwegen staat voor de deur. Koning Olaf is zeker van zijn stuk, maar de verkiezing zou wel eens helemaal anders dan verwacht kunnen uitdraaien.
«
»
23:20 The Passage
Wolgast wil Amy beschermen. Hij haalt Sykes en Lear over hem naar buiten te laten gaan. Fannings greep op de mensen van Project NOAH wordt steeds groter. Richard en Wolgast verenigen zich.
«
»
00:20 The Catch
Het AVI-team krijgt een klant over de vloer die wordt opgejaagd door een sluipschutter. Ondertussen heeft Alice het moeilijk om Tommy uit de problemen te helpen.
«
»
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers