TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:20 Binnen zonder bellen
Koen Wauters brengt ons een avond vol verrassingen.
«
»
17:25 SOS Piet
- Sandwiches: Bart slaagt er niet in om luchtige sandwiches te bakken. - Marshmallows: Lieselot is niet te spreken over haar marshmallows omdat ze plakkerig zijn en niet luchtig.
«
»
17:55 SOS Piet
De scouts van St. Jan in Wetteren organiseren elk jaar met de welpen een barbecue. Een culinair succes is het niet: de aardappelen zijn keihard, de worsten verbrand en de hamburgers uitgedroogd.
«
»
18:30 SOS Piet
Culinair magazine.
«
»
19:00 SOS Piet
- Warm roken van vis en gevogelte: De gerookte zalm en kippenfilets van Guido vallen niet in de smaak. -Chocoladebavarois: Anthony's chocoladebavarois wil niet stollen en ziet er uit als pudding.
«
»
19:35 SOS Piet
Culinair magazine.
«
»
20:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
20:40 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:35 Het mooiste moment
Show.
«
»
23:00 De Planckaerts
Francesco bespreekt met zijn vader het droomscenario van Magali voor het huwelijk. Na een drukke periode in de chambres d'hotes wil Eddy met zijn familie even tot rust komen.
«
»
23:40 Pa heeft een lief
Nu hij voorzitter is van de petanqueclub 'De Zware Bal' vindt Fernand het belangrijk om goed voor de dag te komen. Hij besluit te lijnen en trekt naar een fitnesscentrum.
«
»
00:15 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers