TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Models in Paris
Lucinda en Famke gaan langs de dokter, waar zij horen of ze wel op het gezonde gewicht zitten en door mogen met hun carrière als model. Ondertussen stapelen de irritaties in het huis zich langzaam op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Different Like Me
Labonya (26) raakte als kind zwaar verbrand door een ongeluk met een olielamp. De brandwonden hebben haar zelfbeeld flink aangetast. Ze praat erover met lotgenoten Sadia, Eric, Cartin en Emily.
«
»
10:45 Blind Getrouwd - Australia
Vandaag ontmoeten we alle singles die zullen deelnemen aan het experiment. Zowel Jules en Cameron als Cyrell en Nick bijten de spits af en stappen in het huwelijksbootje.
«
»
12:25 Blind Getrouwd - Australia
Een van de bruiden verslaapt zich en dreigt haar eigen bruiloft te missen! Mick ziet de vrouw van zijn dromen voor zich staan, maar dan geeft zijn getuige een gênante speech.
«
»
13:40 Blind Getrouwd - Australia
Ning is moeder van drie kinderen en heeft moeite mannen te vertrouwen. De experts hebben haar gekoppeld aan de lieve, stabiele Mark. Maar hij krijgt geen warm welkom van haar.
«
»
15:00 Blind Getrouwd - Australia
De eerste zes stellen hebben elkaar het jawoord gegeven en gaan naar de volgende fase van het experiment: de huwelijksreis! De deelnemers proberen elkaar beter te leren kennen.
«
»
16:15 Blind Getrouwd - Australia
We maken kennis met twee nieuwe stellen. Sam zoekt een zelfverzekerde vrouw, maar het is nog maar de vraag of hij de glamoureuze Elizabeth aankan.
«
»
17:40 The Big Body Hotel
Calvin en Patrice beleven een emotionele dag op het strand. Drie gasten met een maatje meer worden gevraagd om te poseren voor een tekenles.
«
»
18:35 The Resident
Door de verkoop door Red Rock moet het ziekenhuis de deuren sluiten. Op hun laatste dag moet iedereen samenwerken om het leven van Nic te redden nadat ze aangevallen werd door een gestoorde patiënt.
«
»
19:35 The Resident
Terwijl Nic worstelt met haar herstel, keert haar goede vriend en oud-collega Billie terug naar het ziekenhuis om haar te steunen. Ondertussen begint de zoektocht naar een nieuwe CEO.
«
»
20:30 Ontvoerd
De vader van de ontvoerde Mert staat internationaal gesignaleerd en heeft geen gezag over het kind. John en zijn team trekken naar Turkije om de jongen te vinden.
«
»
21:30 Gold Coast Medical
Een hersenoperatie leidt tot een heus mirakel, een klein meisje wordt getroffen door een mysterieuze ziekte en een onderwaterbevalling verloopt niet zoals gepland.
«
»
22:35 Dr. Christian Will See You Now
De dokters maken kennis met Sarah, die geen zin meer heeft in seks en bang is dat haar man Darren haar hierdoor zal verlaten, en een koppel uit Blackpool, dat moeite heeft om zwanger te geraken.
«
»
23:30 Het spreekuur
Carolien is twaalf en worstelt met een delicaat probleem: bedwateren. De 19-jarige Jolien gaat door het leven met een grote wijnvlek in het gezicht.
«
»
00:40 Surgeons: At the Edge of Life
Vandaag zien we een vrouw die belemmerd wordt door een enorm gezwel op haar buik.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers