TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Loving
Richard, een blanke man, en Mildred Loving, een zwarte vrouw, trouwen in 1958 en worden vervolgens gearresteerd en veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf.
«
»
13:05 The A-Team
Rudy Garcia werkt in een autofabriek. Na een misstap in zijn verleden probeert hij nu met een schone lei te beginnen en zijn gezin te onderhouden.
«
»
14:10 The A-Team
Op een afgelegen, geïsoleerd plekje aan het water heeft zich een kleine vissersgemeenschap gevestigd. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun levensstijl en hun werk. Tot op een dag het noodlot toeslaat.
«
»
15:10 The Graham Norton Show
Gasten: Stephen Fry, Amanda Seyfried, Michael J. Fox en Jamie Oliver. Muzikale gaste: Dolly Parton.
«
»
16:15 The Graham Norton Show
Gasten: Gal Gadot, Tessa Thompson, Claudia Winkleman, Nicola Coughlan en Lee Mack. Muziek: McFly.
«
»
17:20 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
17:55 Fresh off the Boat
Jessica's boek ligt eindelijk in de winkels, maar het wordt unaniem neergesabeld door de critici, met als gevolg dat er haast geen enkel exemplaar van verkocht wordt.
«
»
18:25 Fresh off the Boat
Jessica trekt bij Honey in om haar te helpen na de bevalling. Tot grote ergernis van Honey. Via oma Jenny ontdekt ze echter dat Jessica dit doet om te vluchten van haar mislukte boek.
«
»
18:55 Fresh off the Boat
Louis en Jessica babysitten op Maria, zodat Marvin en Honey een avondje uit kunnen plannen. Het is Halloween en Emery en Evan hebben zich verkleed als Mulder en Scully van 'The X-Files'.
«
»
19:25 Fresh off the Boat
Eddie start met zijn theoretische opleiding om zijn rijbewijs te halen op school. Hij vraagt zijn ouders of hij alvast mag oefenen met de auto.
«
»
19:50 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 First Knight
Lady Guinevere is van plan om met koning Arthur te trouwen om zo haar land te beschermen. Wanneer ze in handen van prins Malagant dreigt te vallen, slaagt Lancelot erin haar te redden.
«
»
22:55 Eddie Murphy: Raw
In deze onemanshow praat Eddie Murphy anderhalf uur over zijn twee meest favoriete onderwerpen: seks en vrouwen. En en passant brengt hij immitaties van onder meer Richard Pryor en Bill Cosby.
«
»
00:40 Secret Life of the Long Haul Flight
Vliegen van Londen naar Sydney. Dat is 18.000 kilometer, binnen de 24 uur. Deze docu biedt een exclusieve blik aan boord en achter de schermen van de zogeheten 'Kangoeroe-route'.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers