TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Nijntjes avonturen, groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Pieter Konijn
Flopsie vertelt over een het Grote Gemene Konijn die de lekkerste paardenbloemen bewaakt. Eerst denken ze te maken te hebben met een heel gemeen konijn, maar het blijkt een heel ander dier te zijn.
«
»
07:10 Waffie, de wonderhond
Waffel mag mee naar school om naar de kinderen te luisteren die een verhaaltje voorlezen.
«
»
07:20 Waffie, de wonderhond
Callum neemt Evie, Dirk en Waffel mee naar de Sneeuw Arena. Mevrouw Hobbs blijkt ook aanwezig.
«
»
07:30 Waffie, de wonderhond
Vandaag begint Waffel aan zijn proefweek als leerling op Sombersby school.
«
»
07:40 De vreemde eend
De twee teams krijgen steeds een rij mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent heeft. De teams moeten raden wie de waarheid spreekt.
«
»
07:50 Iedereen K3
Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Paddenstoelen, Snelle auto coating, Importboeven, Knuffeldier en De Chinese Muur.
«
»
08:45 ZappSport
Tess (10) krijgt een unieke kans: voetbaltricks leren van één van de beste freestyle voetballers van de wereld! Ze traint met topper Laura Dekker.
«
»
09:00 De sterkste man van Nederland
De 12-jarige Luuk Bos heeft altijd gedacht dat zijn vader de sterkste man van de wereld is. Zijn moeder Dorien, die hem in haar eentje heeft opgevoed, vertelde hem vroeger prachtige verhalen daarover.
«
»
10:20 Beestieboys
Dierenvrienden Nicolaas Veul en Tim den Besten zoeken uit hoe het eigenlijk is om een dier te zijn.
«
»
10:50 De Proefkeuken
Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook.
«
»
11:15 Moonriders
Moonrider Hannah plaatst een kunstwerk op een plek waar bijna nooit iemand komt. Ze krijgt hulp van kunstenaars Jop Vissers Vorstenbosch en Aukje Dekker. Aukje moet huilen om het gedicht 'Ga met me mee' dat Hannah schreef.
«
»
11:35 Junior Bake Off Vlaanderen
Voor de finale mag het iets meer zijn, dus dit keer geen technische proef, maar een signatuuropdracht. De finalisten moeten 4 éclairs maken met 4 verschillende afwerkingen.
«
»
12:15 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek ontmoet beloega's (witte dolfijnen), Janouk gaat plastic vissen in de stad, Anne gaat flessen scoren met een groep actievoerders.
«
»
12:30 Voetbalmeisjes
Roxy begint haar training bij de KNVB. De trainingen blijken een stuk zwaarder dan bij FC Athena en de spelers zijn een stuk minder sympathiek.
«
»
12:50 Voetbalmeisjes
Wanneer Mei's fietsband lek is, krijgt ze van coach Choukri een lift naar de voetbaltraining. In de auto luisteren ze naar Portugese fado's over liefde en verlangen.
«
»
13:15 Voetbalmeisjes
De meiden van FC Athena spelen een wedstrijd uit tegen een Wassenaarse club. In Wassenaar zijn ze een multicultureel elftal als FC Athena niet gewend.
«
»
13:35 Voetbalmeisjes
Het hemelvaartkamp zit er aan te komen, maar Jessica twijfelt of haar moeder het geld er voor kan missen. Als de wasmachine stuk gaat, staat Jessica voor een keus: een nieuwe wasmachine?
«
»
14:00 De mooiste sprookjes
De keizer laat zijn volk stikken en is alleen met zichzelf bezig. Jakob doet zich voor als wever en belooft de keizer de mooiste kleren voor zijn verjaardag in ruil voor onderdak en een beloning.
«
»
15:00 Op de dierenambulance met
YouTube-ster Gio Latooy rijdt mee met de dierenambulance. Gio beleeft bijzondere momenten als hij een nest babykonijntjes moet ophalen en een gewonde kat redt.
«
»
15:15 Op de dierenambulance met
YouTuber en presentatrice Saskia Weerstand rijdt mee met de dierenambulance. Het is een spannende dag voor Saskia, want ze is doodsbang voor katten.
«
»
15:30 Pappa Moll en de ontvoering van de vliegende hond
In het weekend kan Papa Moll niet uitrusten van zijn werk in de chocoladefabriek omdat hij voor de kinderen moet zorgen. Maar er is nu veel werk en dus is de aandacht voor de kinderen niet verzekerd.
«
»
16:50 Checkpoint
Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Manon legt uit dat om de palmolie die in onze pindakaas, chips en snoep zit te verbouwen, veel bossen worden gekapt. Daardoor worden dieren bedreigd. Gelukkig is er een alternatief: olie uit algen.
«
»
17:35 De dikke data show
Hoe bepalen foto- en videofilters steeds meer wat wij mooi vinden? Steeds vaker gaan mensen met zo'n gefilterde selfie naar een plastisch chirurg.
«
»
17:55 Welkom in de jaren 20 en 30
De Amerikaanse vliegpionier Charles Lindbergh (1902-1974) is de hoofdgast. Hij vertelt onder meer over zijn vliegreis van New York naar Parijs.
«
»
18:20 Van Vader naar Moeder
Twee jaar geleden gingen de ouders van Julia (9) uit elkaar. Sindsdien is Julia drie keer verhuisd. Tatum Dagelet brengt Julia van haar moeder naar haar vader.
«
»
18:35 Enkeltje Verweggistan
Laurens (14) verhuist naar München. Hij zal zijn vrienden missen, maar vindt het ook wel heel spannend. Maar op het laatste moment blijkt dat zijn kleine broertje Julius niet direct mee kan verhuizen.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Anashya (11) groeit op in armoede. Haar ouders zijn gedupeerden van de toeslagenaffaire. Kinderen uit de klas begrijpen niet wat armoede in Nederland is en houden daar dus ook geen rekening mee.
«
»
19:45 3 op Reis Specials
Bijna iedereen droomt wel eens van de romantiek van wildkamperen. Helaas mag je in Nederland niet zomaar overal je tent neerzetten. Dzifa verkent de mogelijkheden.
«
»
20:20 Gek van Oranje
Het is zomer 2010 en Nederland blijft maar scoren tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. De Oranjefans dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale.
«
»
22:05 Toren C
De geplande 'stiltedag' op het kantoor is van korte duur. Ellemieke gaat vloggen over seks. Karin krijgt een stoomcursus aardig doen van Els.
«
»
22:40 The Dog House
De elfjarige Pharaoh staat te trappelen om kennis te maken met de hond van zijn dromen, de mopshond Gizmo.
«
»
23:35 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden.
«
»
00:35 3 op Reis Specials
Bijna iedereen droomt wel eens van de romantiek van wildkamperen. Helaas mag je in Nederland niet zomaar overal je tent neerzetten. Dzifa verkent de mogelijkheden.
«
»
01:10 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
01:43 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers