TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Dat overkomt ook Lui en Plop. Wat nu?
«
»
06:00 Kabouter Plop
Om Plop te helpen met het zagen van zijn houtblokjes, bouwt Klus een zaagmachine. Maar deze machine zaagt meer dan alleen de takjes van Plop.
«
»
06:05 Maya!
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
«
»
06:15 Maya!
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit.
«
»
06:30 Taarten van Staf
Deze week belooft het een heel speciale taart te worden: de 12-jarige Anna uit Pulderbos wil namelijk een taart bakken voor de olifant Kai-Mook.
«
»
06:55 Lenderd
Magazine.
«
»
07:00 Hallo K3
Wanneer blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, slaat Kristel in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dat absoluut niet zien.
«
»
07:25 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Wanneer Eep verliefd wordt op een nieuwe jongen op school, proberen de Croods haar te genezen. Thunk gaat met de verkeerde mensen om, tot ontzetting van zijn familie.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Grug heeft moeite met een jachttactiek waarvoor je slim moet zijn in plaats van sterk. Wanneer de tieners niet meer mogen dansen, richten ze een ondergrondse club op.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane nemen het op tegen de dierensmokkelaars en bedenken samen met Tarzans opa een plan om de panters terug te brengen naar de jungle.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Omdat er altijd te veel kandidaten zijn om te kaarten, besluit cafébazin Lizette in te grijpen. Vanaf nu mogen alleen de eerste vier klanten die het café binnenkomen zich aan een kaartspelletje wagen.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Suits
Mike helpt Harvey bij het verwerken van een persoonlijk verlies. Een poging om Faye ten onder te brengen verloopt niet zoals verwacht.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Intelligence zet alles op alles om een stevige zaak op te bouwen tegen een ongrijpbare drugsbaron.
«
»
14:40 Peter en de Draak
Ranger Grace vindt de negenjarige wees Peter alleen terug in het bos. Hij beweert dat hij zes jaar lang kon overleven met behulp van zijn vriend Elliot: een draak.
«
»
16:40 Goed Verlof
Marco (37) en Shana (29) zijn een enthousiast koppel uit Maasmechelen. Hij houdt van kicks en actie, zij van rust en romantiek. De perfecte vakantie vinden is voor hen dus een grote uitdaging.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Rijker dan je denkt?
Vandaag trekt Staf Coppens naar de Veldstraat in Gent, waar kasteel Hotel D'hane-Steenhuyse verborgen ligt. Tal van objecten passeren de revue. Zit er ook echt een verborgen schat tussen?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Allemaal Chris
Bokser Firmin Crets schittert als stuntman in een film van en met Jan Verheyen en Filip Peeters. Hoe is het met het Duits van Kamiel Spiessens gesteld?
«
»
20:35 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plots van de aardbodem, maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt.
«
»
23:00 De hel van Tanger
In augustus 1996 worden de buschauffeurs Marcel Van Loock en Wim Moreels door de Marokkaanse douane aangehouden op verdenking van drugssmokkel. In hun bus blijkt 350 kilo hasj verborgen te zitten.
«
»
01:15 Fosse/Verdon
Tijdens haar verblijf op Mallorca denkt Gwen na over haar huwelijk met Bob, die ze op overspel heeft betrapt tijdens de opnames van 'Cabaret'. Ze blikt terug op haar eerste ontmoeting met Fosse.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus geschenkjestijd. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar één cadeautje kopen. De onschuldige hand zal aanduiden voor wie ...
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen. Dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers