TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:32 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sarah and Duck
Sarah haalt een stuiterbal uit een automaat, maar hij stuitert niet. Ze stopt een briefje in de automaat en tot haar verbazing krijgt ze een uitnodiging om een nieuwe bal uit te komen zoeken.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Sesamstraat
Ieniemienie heeft haar fluitje gevonden. Ze gaat naar buiten om er mee te spelen.
«
»
07:10 Waffie, de wonderhond
Evie wordt vijf jaar en krijgt voor haar verjaardag een knuffelkar. Waffel verstopt zich in de kar en rijdt mee naar school.
«
»
07:20 Waffie, de wonderhond
Mevrouw Hobbs heeft een nieuwe hobby en Evie krijgt voor haar verjaardag een piñata.
«
»
07:30 Waffie, de wonderhond
Waffel solliciteert voor de functie van katsitter voor George en mevrouw Hobbs begint met rolschaatsles.
«
»
07:45 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles!
«
»
07:55 BabyBeestenBoel
Dieren overleven door te springen.
«
»
08:05 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:25 Jill
Jill geeft tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het vrolijke en creatieve programma.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Don
De 12-jarige Don moet naar een andere school, een veel ruigere, 'zwarte' school. Op die nieuwe school voelt hij zich niet geaccepteerd.
«
»
10:30 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
10:55 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek ontmoet beloega's (witte dolfijnen), Janouk gaat plastic vissen in de stad, Anne gaat flessen scoren met een groep actievoerders.
«
»
11:05 Betreden Op Eigen Risico
Sterre Koning zingt de sterren van de hemel. Luca wordt goed geprankt door de politie en er gaat een hele toffe prijs uit.
«
»
11:30 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
12:00 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser de kandidaten aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
12:20 De Eindmusical
Een groep 8 gaat op musicalkamp, waar een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen, Sanne de Winter en Carolina Dijkhuizen de klas helpt met het instuderen van hun afscheidsmusical.
«
»
12:40 Koen Kampioen
Marathonuitzending.
«
»
14:20 De mooiste sprookjes
Als prinses Elisabeth op weg gaat om prins Leopold te ontmoeten, gaat haar dienstmaagd Magdalena mee. Magdalena is zo jaloers op Elisabeth dat ze haar bedreigt en ze ruilen van identiteit.
«
»
15:20 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek zwemt met dolfijnen, Anne-Mar ziet hoe met lucht plastic uit de Amsterdamse grachten wordt gevist en Anne ruimt samen met kinderen op tijdens de avondvierdaagse.
«
»
15:30 Sawsans geheime missie
Karl verhuist van het platteland naar de grote stad. Daar raakt hij bevriend met het islamitische meisje Sawsan. De ouders van Sawsan zijn niet erg blij met deze vriendschap.
«
»
17:05 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
17:10 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
17:25 Kamp Koekieloekie
Dat Frans inmiddels in de meisjesblokhut slaapt, vindt Hassan maar vreemd. Is Frans eigenlijk wel een 'echte' jongen? Om zichzelf te bewijzen, stelt Frans een wedstrijd voor aan Hassan.
«
»
17:50 De Smerige Quiz
Kun je goed voelen met je voeten? Hoe snel schud je je ledematen? Ben je een goede spier?
«
»
18:15 Junior Bake Off Vlaanderen
Voor de finale mag het iets meer zijn, dus dit keer geen technische proef, maar een signatuuropdracht. De finalisten moeten 4 éclairs maken met 4 verschillende afwerkingen.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Boomhut Battle
De reusachtige hut van de familie Verschuure in Goes moet ruimte bieden aan maar liefst tien kinderen. Emil uit Groenekan bouwt een hut in de vorm van een kerk.
«
»
19:45 ZappSport EK compilatie
«
»
20:05 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek ontmoet beloega's (witte dolfijnen), Janouk gaat plastic vissen in de stad, Anne gaat flessen scoren met een groep actievoerders.
«
»
20:15 De regels van Floor
Kees en Jeroen zijn uitgenodigd voor het feestje van Ilona en Karin. Het thema is 'chique unique', dus om uit te pakken bestelt Jeroen een kek jasje van een peperduur merk.
«
»
20:35 Socutera
Gewoon mee kunnen blijven doen, ook met reuma. Daar zet de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland, de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met reuma, zich samen met jou voor in.
«
»
20:36 Huss
Een rijke buurt in Göteborg gaat gebukt onder een inbrakenplaag. De politie besluit haar aanwezigheid op te drijven. Dat zorgt ervoor dat Robert en Kati samen met een gezin gegijzeld worden.
«
»
22:15 Ali B op volle toeren
Ali B reist samen met rapper Mula B af naar het hoge noorden voor een ontmoeting met de Friese rocklegende en zanger van De Kast Syb van der Ploeg.
«
»
23:15 Top 50 van 50 jaar Pinkpop
De top 50 van 50 jaar Pinkpop laat het Limburgse festival in al zijn verscheidenheid zien, doorspekt met reportages, interviews, onvergetelijke momenten en heel veel goede muziek.
«
»
00:55 Lek
Eddy is getrouwd met Ria en werkt bij de politie. Met zijn carrière wil het niet echt vlotten.
«
»
02:45 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
03:03 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers