TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Aphrodite, de godin van de liefde, verneemt dat haar zoon Cupido zijn liefdespijl heeft afgevuurd op een prins en een prinses van twee naburige koninkrijken.
«
»
13:10 The A-Team
Lowell McQuen heeft een vakbond opgericht voor de houtindustrie. Hij laat zijn leden geloven dat ze tweemaal zoveel voor hun hout zullen krijgen. Iedereen die zich niet aansluit, wordt geterroriseerd.
«
»
14:10 The A-Team
Waneer Jenny Olsen samen met haar vriend Ray aankomt in een tof, gezellig restaurantje, wordt ze ontvoerd.
«
»
15:05 The Nanny
Maxwell ontdekt toevallig dat zijn dochter Maggie een relatie heeft met de 25-jarige John. Hij laat er geen twijfel over bestaan : ze moet onmiddellijk een einde maken aan de relatie.
«
»
15:40 The Nanny
De resultaten van Brightons wetenschapstest zijn volgens Maxwell allesbehalve behoorlijk. Hij eist dat Brighton het volgende project tot een beter einde brengt en dat zonder hulp.
«
»
16:10 All New Traffic Cops
De politie achtervolgt een gestolen Audi op de M62. Wanneer de wagen aan 225 kilometer per uur over de weg scheert, moet de politie hem snel en veilig aan de kant zien te zetten.
«
»
17:10 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeluk nabij Skipton waarbij een auto en een motor betrokken zijn. Beide bestuurders zijn er erg aan toe.
«
»
18:05 Chicago P.D.
Met de informatie van Cruz probeert het team de dievenbende op te sporen die de kluissleutel van de kazerne heeft gestolen. Voight staat onder druk van het gerecht om alles volgens de regels te doen.
«
»
19:00 Chicago P.D.
Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.
«
»
19:55 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 The Birth of a Nation
Nat Turner, een geletterde slaaf en predikant in het zuiden van de Verenigde Staten, orkestreert een opstand tegen de slavernij.
«
»
22:40 Conan the Barbarian
Een kind dat werd verkocht als slaaf groeit op tot een machtig man. Als Conan the Barbarian neemt hij het op tegen de tovenaar Thulsa Doom, die in een ver verleden zijn vader en moeder vermoordde.
«
»
01:00 Spuiten en slikken op reis
Tim is in het Schotse Glasgow, dat geteisterd wordt door overmatig drank- en drugsgebruik.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers