TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:05 Blauw bloed
In het Amsterdam Museum is de Gouden Koets na een jarenlange renovatie weer te zien. Koning Willem-Alexander opent donderdag de tentoonstelling 'De Gouden Koets'.
«
»
08:45 Holland Festival 2021
Te gast: Ivo van Hove, FC Bergman, Wubkje Kuindersma, Timothy van Poucke, Pepijn Lanen, Noa Johannes, Alexandre Kordzaia en het Asko Schönberg Ensemble.
«
»
09:45 NOS de Gouden koets
Na Prinsjesdag 2015 begon een ingrijpende restauratie van de Gouden Koets. Sindsdien is het rijtuig tot op het kleinste detail bekeken en waar nodig onder handen genomen.
«
»
10:30 The Ballroom
Het nieuwe album van de Nederlande zangeres Celine Cairo verschijnt 27 augustus. Ze werkte hierop samen met een kleine kring van Britse songwriters en producers. Een voorproefje van het nieuwe werk.
«
»
11:00 De nieuwe mens
Artiesten en performers praten over het eindloze streven naar een beter mens worden. Met: Spinvis, Nana Adjoa, Hannah Hoekstra, Abdelkader Benali, Yung Nnelg, De Witte Kunst en Shishani.
«
»
11:45 Iedereen Verlicht
Narsingh bezoekt de Stichting Krishnamurti Nederland en gelukshelper Rijk Smitskamp.
«
»
12:15 Bloedland
De blanke boerenfamilie Hattingh laat zien hoe diep zij zich verbonden voelen met de grond die al elf generaties door hen wordt bewerkt, maar ook waartoe zij bereid zijn om hun land te verdedigen.
«
»
12:53 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:55 Sterren op het doek
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib vertelt over haar eerste periode in Nederland, toen haar moeder en zij werden herenigd met haar vader in Rotterdam-Zuid.
«
»
14:40 College Tour
Met de kenmerkende snik in haar stem bracht Ilse DeLange het Amerikaanse countrygenre naar Nederland. Ze scoorde talloze hits als 'I'm Not So Tough', 'Miracle' en 'Changes'.
«
»
15:30 Fryslân DOK
De F-35-straaljager maakt veel meer lawaai dan zijn voorganger, de F-16. Maar wat doet dat nieuwe vliegtuiggeluid met mensen, hun gezondheid en hun leefomgeving?
«
»
16:05 Mijn pelgrimspad
Aan het eind van haar pelgrimspad blikt Annemiek samen met schrijfster Marjan Berk terug op haar gelopen tocht. Ze bezoekt ook de Nicolaaskerk in Vollenhove.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
Als jongere ontmoette Annemarie Scheerboom paus Franciscus tijdens de Wereldjongerendagen in 2013. Inmiddels is ze getrouwd, moeder en ging biologieles geven op een middelbare school.
«
»
16:25 Roderick Zoekt Licht
Vandaag fietst Roderick naar Valkenburg. In de grotten leidt Jo Peppels hem naar de catacomben, een zorgvuldige replica van delen van de catacomben in Rome.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
We zijn op bezoek in Pesse, het dorp in Drenthe dat vooral bekend is vanwege de boot van Pesse, de oudste boot ter wereld die in 1955 is opgegraven bij de aanleg van de A28.
«
»
17:30 Metterdaad
EO Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:20 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:50 BinnensteBuiten
Eef en Cees uit Twello hebben een grote woondroom: een ronddraaiend huis, geďnspireerd op geometrische vormen waar Eef als wiskundige zo van houdt.
«
»
19:20 De verandering
Om aan alle ellende te ontsnappen vlucht Els in het lezen van boeken en het eten van chocolade. Haar vader is alcoholist en slaat regelmatig haar moeder in elkaar.
«
»
19:55 Rail Away
Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en biedt de bezoeker een aantal bijzondere bestemmingen die vanuit de stad via de rails bereikt kunnen worden. Reden genoeg voor een bezoek van Rail Away Citytrips.
«
»
20:25 Dwars door de Middellandse Zee
Arnout Hauben start zijn reis door de Middellandse Zee op de rots van Gibraltar, een vreemd stukje Groot-Brittannië aan de Middellandse Zee.
«
»
21:15 Nu te Zien!
De Nederlandse kunstenaar Marinus Boezem staat bekend om zijn vernieuwende kunstopvattingen en zijn vaak bizarre happenings. Voor het eerst zijn al zijn shows tegelijkertijd te zien in één expo.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Vera
Freddie Gill wordt dood aangetroffen door de gerechtsdeurwaarders die zijn huis in beslag komen nemen. Vera ontdekt dat het leven van Freddie niet zo flitsend was als hij deed uitschijnen.
«
»
23:45 La Fille Inconnue
Jenny is een huisdokter met schuldgevoelens, omdat ze de deur van haar praktijk gesloten hield voor een meisje dat later dood werd aangetroffen.
«
»
01:25 De Nachtzoen
Sinds zijn vertrek uit de Tweede Kamer leerde socialist Zihni Özdil de donkere kamers van zijn woning én ziel kennen. Hij vond verrassende manieren om zijn geestelijke dorst te lessen.
«
»
01:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:20 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers