TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Different Like Me
Aisha (26) lijdt sinds haar achtste aan de huidziekte vitiligo, waarbij de huid pigment verliest. Ze weigert het huis te verlaten tot ze de witte vlekjes op haar huid met make-up heeft weggewerkt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Models in Paris
Lucinda en Famke gaan langs de dokter, waar zij horen of ze wel op het gezonde gewicht zitten en door mogen met hun carrière als model. Ondertussen stapelen de irritaties in het huis zich langzaam op.
«
»
12:45 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
13:40 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Drie koppels onthullen hun huwelijksplannen. Marina en Donny hebben een interraciale relatie, Brad en Courtney worden als te jong beschouwd en Chris' familie keurt Grant niet goed.
«
»
14:45 De Scheetjes: Bouwen op Bonaire
Hans en Karin hebben inmiddels veel verstand van het runnen van een golfbaan, maar van het runnen van een resort hebben ze geen kaas gegeten. Dus gaan ze stage lopen in een luxueus hotel.
«
»
15:40 Rich Holiday, Poor Holiday
Een koppel dat normaal gezien zo'n 60.000 pond per jaar besteedt aan vakanties, trekt deze keer naar een simpele camping in Cumbria. De familie Warriner geniet van een verblijf in een kasteel.
«
»
16:40 Supernanny US
Jo gaat langs bij Jessica (36) en C.J. Braido (37) en hun vier kinderen: Rylie (4), Gage (2) en de tweeling Chase en Dax (5 maanden).
«
»
17:35 Boer zkt vrouw Australië
Alex, Harry, Neil, Nick en Sam keren terug naar hun boerderij, samen met de dame met wie ze hun eerste date van 24 uur willen doorbrengen.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
In dit eerste deel van de nationale finale nemen de allerbeste ninja's van dit seizoen het tegen elkaar op op een van de meest uitdagende parcours van dit seizoen.
«
»
20:30 A Simple Favor
De jonge, alleenstaande moeder en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily. Ze krijgt hierbij de hulp van Emily's man Sean.
«
»
22:50 Unstoppable
Een onbemande goederentrein met brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën raast op een grote stad af. Machinist Frank Barnes en treinconducteur Will Colson proberen de trein te stoppen.
«
»
00:45 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is toegesneden op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers