TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 9-1-1
Het team wordt op de proef gesteld wanneer Chimney zwaargewond raakt bij een auto-ongeval na een discussie met Nash. Athena moet leren omgaan met de gevolgen van de zelfmoordpoging van haar dochter.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Made of Honor
Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk vragen wanneer ze weer thuiskomt van een zakenreis in Schotland.
«
»
16:10 The Kids Are Alright
Timmy neemt deel aan een poëziewedstrijd. Het prijzengeld wil hij gebruiken om zijn buikspreekpop te laten herstellen. Lawrence vindt dat het gezin te weinig verse groenten eet.
«
»
16:35 The Simpsons
Homer, Bart en Lisa weten niet wat ze horen wanneer Marge aankondigt dat alle plannen voor een uitstapje op zaterdag niet kunnen doorgaan. Ze wil eerst dat het huis kraaknet is.
«
»
17:05 The Simpsons
Mr. Burns ziet zijn leven voorbijflitsen wanneer hij bijna verdrinkt in zijn bad. Hij beseft dat hij geen erfgenamen heeft en wil een auditie organiseren om er eentje te kiezen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers