TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 9-1-1
Het team wordt op de proef gesteld wanneer Chimney zwaargewond raakt bij een auto-ongeval na een discussie met Nash. Athena moet leren omgaan met de gevolgen van de zelfmoordpoging van haar dochter.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Made of Honor
Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk vragen wanneer ze weer thuiskomt van een zakenreis in Schotland.
«
»
16:10 The Kids Are Alright
Timmy neemt deel aan een poëziewedstrijd. Het prijzengeld wil hij gebruiken om zijn buikspreekpop te laten herstellen. Lawrence vindt dat het gezin te weinig verse groenten eet.
«
»
16:35 The Simpsons
Homer, Bart en Lisa weten niet wat ze horen wanneer Marge aankondigt dat alle plannen voor een uitstapje op zaterdag niet kunnen doorgaan. Ze wil eerst dat het huis kraaknet is.
«
»
17:05 The Simpsons
Mr. Burns ziet zijn leven voorbijflitsen wanneer hij bijna verdrinkt in zijn bad. Hij beseft dat hij geen erfgenamen heeft en wil een auditie organiseren om er eentje te kiezen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers