TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
14:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:20 Meester
Komische serie.
«
»
15:50 Pa heeft een lief
Nu hij voorzitter is van de petanqueclub 'De Zware Bal' vindt Fernand het belangrijk om goed voor de dag te komen. Hij besluit te lijnen en trekt naar een fitnesscentrum.
«
»
16:20 Super 50
Muziekshow.
«
»
17:15 Bompa
Benny, de zoon van Bompa Lawaait en Francine, komt thuis omdat hij tijdens zijn legerdienst zijn been heeft gebroken. Roger wil absoluut met tante Josée trouwen.
«
»
17:50 Bompa
Roger Vleugels heeft belangrijk nieuws en wil dit dringend aan iemand van de familie kwijt. Iedereen heeft het echter te druk om naar zijn verhaal te luisteren.
«
»
18:25 Bompa
De hele familie staat op stelten want Bompa zit in de gevangenis. Leo en Sonja trachten hem vrij te krijgen. Ondertussen past Achmed op Joske.
«
»
19:00 Bompa
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub goed nieuws voor de mannen. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder.
«
»
19:35 Bompa
Albert is gevallen met zijn fiets. Maar niet iedereen neemt zijn pijn au sérieux. Jef wil zijn goed hart laten zien in een kinderziekenhuis, maar hij heeft zijn compagnon nodig.
«
»
20:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
20:40 Binnen zonder bellen
Koen Wauters brengt ons een avond vol verrassingen.
«
»
21:40 Het mooiste moment
Show.
«
»
22:50 De Planckaerts
Magali heeft ja gezegd op Francesco zijn huwelijksaanzoek. Hij neemt haar mee naar de Ardennen, naar haar nieuwe thuis. De rest van de familie zorgt voor een feestelijke ontvangst.
«
»
23:25 Meester
Komische serie.
«
»
00:00 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
00:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers