TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Maya!
Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
«
»
06:00 Taarten van Staf
Staf ontmoet de 13-jarige Lars uit Merelbeke. Lars wil heel graag samen met Staf een taart bakken voor zijn broer Mads, die het syndroom van Down heeft.
«
»
06:25 Lenderd
Magazine.
«
»
06:30 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar Belgi komen om met haar te trouwen.
«
»
07:00 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
07:25 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 Dawn of the Croods
Omdat hij zo stinkt, doet Thunk net alsof hij iets is wat hij helemaal niet is. Een beet van een dier heeft abnormale gevolgen voor Grug.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Wanneer midden in de nacht twee dingen verdwijnen, gaat Eep op zoek naar aanwijzingen om 's werelds allereerste mysterie op te lossen.
«
»
08:45 VLOGLAB Drama # Stories
Magazine.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Bruno moet nog voor 30.000 frank aan achterstallige belastingen betalen. Om de som te verzamelen, knapt hij alle mogelijke klussen op. Ook Jef helpt een handje mee.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Zijn project om zijn boot op te lappen wordt plots ingewikkeld wanneer Severide voor een dilemma komt te staan in zijn relatie met Kidd. Brett helpt Casey met zijn zoektocht naar een nieuw appartement
«
»
12:25 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Take Two
Sam en Eddie reizen naar de Californische wijnstreek om de mysterieuze verdwijning van een vrouw in een rolstoel te onderzoeken.
«
»
14:55 Beat VTM
Acht onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM. Deze week neemt Freek Braeckman het op tegen onbekende Vlaming Sam in de discipline 'Derny'.
«
»
16:05 Wild van Dieren
Bioloog Frank dompelt Staf en Koen in Mato Grosso onder in het wonderbaarlijke dierenrijk van het Braziliaanse regenwoud. Nergens leven er meer diersoorten dan hier.
«
»
16:45 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq toont hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
17:30 Lego Masters USA
De teams krijgen hun volgende opdracht: een stadsdeel bouwen. Na afloop zullen alle delen samengevoegd worden tot n grote stad.
«
»
18:20 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
18:25 Border Security USA
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X
Top tien van de meest memorabele momenten uit een specifiek jaar van het muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'. In deze aflevering halen sterren van toen en nu anekdotes op uit 1990.
«
»
21:00 Aanrijding in Moscou
Moscou, een wijk in Gent. De 41-jarige huismoeder Matty rijdt op de parking van de supermarkt tegen de truck van de 29-jarige Johnny. Ze krijgen vlammende ruzie, maar tegelijk slaat ook de vonk over.
«
»
23:10 Telefacts
India is een land in volle economische bloei, maar achter die moderne faade houdt de maatschappij zich nog steeds vast aan conservatieve tradities.
«
»
00:05 Suits
Mike helpt Harvey bij het verwerken van een persoonlijk verlies. Een poging om Faye ten onder te brengen verloopt niet zoals verwacht.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of schoonheid echt vanbinnen zit.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op En.

Dossiers