TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:48 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sarah and Duck
Eend is dol op zijn speelgoedrobot. Maar dan valt de robot van tafel en is hij kapot. Eend is heel verdrietig, maar Sarah heeft een idee: ze maakt een robotpak voor Eend.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Pieter Konijn
Pieter, Lily en Benjamin hebben zoveel radijsjes gestolen dat ze niet weten hoe ze die thuis krijgen. Benjamin gaat de wagen van Lily halen. Hij moet snel terug zijn, maar Wipstaart houdt hem op.
«
»
07:10 Waffie, de wonderhond
Dirk vindt een nieuw drumstel uit en Simon, mevrouw Hobbs en Waffel mogen erop spelen.
«
»
07:20 Waffie, de wonderhond
Waffel wil meedoen met de sponsorzwijg om geld op te halen voor het schooltuinproject. Hij mag de hele ochtend niet praten en niet blaffen.
«
»
07:30 Waffie, de wonderhond
De Brooklyn-Bells proberen meneer Nolan ervan te overtuigen dat Waffel een goeie schoolhond is.
«
»
07:40 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
07:50 Iedereen K3
Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn.
«
»
08:05 BabyBeestenBoel
Hoe houden schildpadden, olifanten, sneeuwapen en koningspinguïns zich warm of koel?
«
»
08:15 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Suiker-hyper, Achteruit trainen, IJsschotsbouwer, Vakantietraining en Pianola.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Achtste-Groepers Huilen Niet
Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar mee.
«
»
10:35 Beestieboys
Tim en Nicolaas bezoeken een caviadorp waar Sylvia en haar team honderden cavia's verzorgen. Ook maken ze kennis met de drie broertjes Daan, Tim en Lucas die gek zijn op duivensport.
«
»
11:00 De Proefkeuken
Willem en Pieter ontdekken hoe ze van beukenhout en koeiendarmen een tennisracket kunnen maken. Ze leren hoe ze de snaren moeten spannen en maken zelfs van alpacawol vilt voor op een tennisbal.
«
»
11:25 Moonriders
Moonrider Soraya plaatst midden in de nacht een kunstwerk van twee grote konijnenoren in een stadspark. Ze krijgt hulp van kunstenaars Roxette Capriles en Aukje Dekker. Zouden de oren kunnen horen?
«
»
11:45 Junior Bake Off Vlaanderen
De Chocolate Love week staat vanzelfsprekend in het teken van chocolade en liefde! Chocolade is natuurlijk ook spek naar de bek van jurylid Dominique Persoone.
«
»
12:25 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek zwemt met dolfijnen, Anne-Mar ziet hoe met lucht plastic uit de Amsterdamse grachten wordt gevist en Anne ruimt samen met kinderen op tijdens de avondvierdaagse.
«
»
12:34 Kinderen voor Kinderen - Help de walvis
Dit jaar staat Zapp Your Planet in het teken van de walvis. Met het nieuwe lied 'Help de Walvis' geeft Kinderen voor Kinderen de walvissen een steuntje in de rug.
«
»
12:40 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? En wat ligt daar op de snijtafel?
«
»
12:45 Voetbalmeisjes
Pia wordt door de meiden van FC Athena gepest om haar uiterlijk. Als het meidenelftal besluit hun volgende voetbalwedstrijd in rokjes te spelen om meer publiek te trekken, vindt Pia dit maar lastig.
«
»
13:10 Voetbalmeisjes
De KNVB komt naar een wedstrijd van FC Athena kijken om spelers te scouten voor Jong Oranje. Het team weet zeker dat Roxy en Selma de meeste kans maken.
«
»
13:35 Voetbalmeisjes
Djamila's ouders zijn gescheiden. Vanaf nu moet Djamila heen en weer pendelen tussen haar moeders huis en het nieuwe appartement van haar vader. Ondertussen stoppen ze maar niet met ruzie maken.
«
»
14:00 De mooiste sprookjes
Verfilming van het bekende sprookje over Sneeuwwitje, die om aan haar boze stiefmoeder te ontkomen bij de dwergen in het bos gaat wonen.
«
»
15:00 Nieuwe Baasjes
Pepijn en Cato hebben nog geen huisdieren, maar dromen al jaren van twee lieve kittens. Ze hebben hulp van Edson gevraagd, en hij gaat samen met de dierenexpert voor ze op zoek in de dierenopvang.
«
»
15:10 Nieuwe Baasjes
Bij Mees, zijn broertje Melle en hun twee moeders is het thuis een beestenboel: ze hebben katten, kippen en een hond. En daar willen ze nog heel graag twee geitjes bij.
«
»
15:25 Mier
Théo wil heel graag zijn vader helpen om weer een doel in zijn leven te krijgen. Wanneer de scout van Arsenal langskomt bij Théo's voetbalclub ziet hij dit als dé kans.
«
»
17:00 Zapp Your Planet
Manon, Remy en Toon komen in actie voor een gezonde planeet.
«
»
17:25 Zappsport EK Voetbal 2021
Ron Boszhard volgt het Nederlands elftal op de voet tijdens het EK voetbal. Hij test de sportiviteit van de Oranjehelden met spelletjes en voert bijzondere gesprekken met de spelers.
«
»
17:35 De dikke data show
Is het wel zo 'smart' om steeds meer slimme apparaten te gebruiken? Al die apparaten met al jouw privégegevens zijn immers wel aangesloten op het wereldwijde web.
«
»
17:55 Welkom in de jaren 20 en 30
Koningin Wilhelmina is de hoofdgast. Zij vertelt over de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, en hoe Europa weer opkrabbelde. Met o.a. de Spaanse griep, Troelstra en Het winterpaleis.
«
»
18:20 Van Vader naar Moeder
Dajo (10) en Thiemo (11) zijn beste vrienden en sinds kort ook stiefbroers. Tatum Dagelet haalt beide jongens op en samen leven ze zich onderweg uit in een speelhal.
«
»
18:35 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Tess gaat samen met haar ouders naar Frankrijk verhuizen. Zeven jaar lang klusten haar ouders aan een huis en nu gaan ze er echt wonen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Nick (11) wordt gepest en heeft daar heel veel last van. Hij weet niet wat hij moet doen om het te laten stoppen. Moet hij terugslaan of het tegen de juf zeggen?
«
»
19:45 3 op Reis
Op reis lijkt het steeds moeilijker om los te komen van de digitale wereld. Tegelijkertijd neemt de behoefte om even offline te zijn toe.
«
»
20:20 Gek van Geluk
Songwriter Lena schrijft doorgaans liefdesliedjes voor zangeres en bestie Valerie, maar sinds haar liefdesleven is opgedroogd, komt er weinig meer op papier.
«
»
22:10 Toren C
Zoals altijd proberen de pubermeisjes weer ergens een slag uit te slaan. Dit keer verhuren ze de lift als Airbnb. De portiers hebben een papegaai te gast en Els heeft haar kledingkast opgeruimd.
«
»
22:40 The Dog House
De brutale jack russell Rocco moet naar het asiel omdat zijn baasje te ziek is om hem thuis te houden. Maakt hij Charnelle, Holly en hun zoontje Reay blij?
«
»
23:40 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
Oud-profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder rijden van Paramaribo via de jungle naar Apoera. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie land door onder andere een goudmijn te bezoeken.
«
»
00:35 3 op Reis
Op reis lijkt het steeds moeilijker om los te komen van de digitale wereld. Tegelijkertijd neemt de behoefte om even offline te zijn toe.
«
»
01:15 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
01:45 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers