TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Simpsons
NASA-wetenschappers zoeken een ietwat sullige werkman voor een populaire missie in de ruimte. Ze geven Homer en Barney de kans om deel te nemen aan de selecties.
«
»
11:20 The Simpsons
Homer slaagt er maar niet in om tickets te bemachtigen voor een voetbalwedstrijd. Ned Flanders wint daarentegen twee tickets tijdens een radiowedstrijd en vraagt of Homer zin heeft om mee te gaan.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Pride and Prejudice
Engeland, eind 18de eeuw. De vijf zusjes Bennet worden door hun moeder opgevoed met n enkel doel voor ogen: een welgestelde man vinden en met hem trouwen.
«
»
16:40 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Een jonge Russische vrouw vraagt hulp aan Lincoln en Amelia nadat ze getuige was van een moord. De zaak kan gelinkt worden aan een cold case van een verdwenen tienermeisje.
«
»
17:35 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Op de onderzoeksafdeling van een universiteit vindt een bizarre moord plaats. Amelia en Kate onderzoeken de zaak. Lincoln vraagt hulp aan een vriend van Sellitto.
«
»
18:35 Home Again
De pas gescheiden Alice besluit samen met haar twee dochters terug te keren naar Los Angeles. Tijdens een avondje uit ontmoet ze drie aspirant-filmmakers die op zoek zijn naar een logeerplek.
«
»
20:30 Made of Honor
Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk vragen wanneer ze weer thuiskomt van een zakenreis in Schotland.
«
»
22:30 Vikings
Olaf heeft een ambitieus plan voor de toekomst van Noorwegen. Lagertha krijgt een tragische aanval te verduren.
«
»
23:30 The Passage
Brad gooit het op een akkoordje met Sykes en Richards. Hij en Amy blijven in Project Noah, waar men het virus op haar zal testen. Tegelijkertijd verschaft Babcock meer inzicht in haar verleden.
«
»
00:25 The Catch
Oplichter Ben geeft zich over aan de FBI om Alice te redden. Hij moet zich nu verantwoorden voor zijn crimineel verleden. Kunnen ze het systeem bespelen om bij elkaar te blijven?
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op En.

Dossiers