TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
06:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die eigenlijk tussen de boeken is gebore(n): Moerman Lore! Ze maakt kabeljauw klaar in de oven en combineert die met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
06:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
07:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Italië, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
07:30 Meesterlijke Klassiekers
Kaaskroket.
«
»
08:00 Urban Barbecue
Mooi weertje dus gaan we barbecueën. Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad in deze aflevering.
«
»
08:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
09:05 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
09:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
09:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
10:25 De Zomertafel
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
11:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
11:35 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
12:10 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
12:55 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
13:40 De Gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
14:30 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
15:00 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
15:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
16:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
16:30 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Sois SageHapjes - Bart Desmidt: ZuringrolletjesReportage IjsboerkeHandige Keukentools - Steffi Vertriest: Rode bieten hummus
«
»
16:55 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
17:25 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
18:00 De Wereld op je Bord
Chef Enis Güney brengt een verfijnd gerecht uit de Ottomaanse keuken: Kagitta pastrami en kizir. Dat is een pittige groententuiltje met gerookt en gepekeld rundvlees en bulgur.
«
»
18:30 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad katapulteert ons terug naar begin 19e eeuw, toen werd de individuele cocktail geboren.
«
»
18:40 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
19:20 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
19:45 De Zomertafel
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
20:15 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
20:40 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
21:00 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
21:40 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:05 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
22:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
23:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
23:35 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
00:10 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
01:00 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
01:25 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
01:55 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
02:20 De Gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
03:00 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
03:15 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
03:45 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:05 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:20 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
04:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
04:55 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
05:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
05:50 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers