TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Relic Hunter
Sydney en een rivaliserende jager zijn een kunstvoorwerp met een explosief karakter op het spoor wanneer een Chinese krijgsheer zich tegen hen keert.
«
»
11:25 Relic Hunter
Nadat ze net op het nippertje kunnen ontsnappen aan Chinese huurlingen, lopen Sydney en Nigel recht in de armen van Gray Davidson, een oude vlam van Sydney.
«
»
12:20 The A-Team
Een oude vriend huurt het A-team in om in het Amazonegebied op zoek te gaan naar een vermiste archeoloog.
«
»
13:20 The A-Team
Op vraag van Tawnia Baker reist het A-Team naar Brazilië waar haar verloofde Brian Lefcourt gevangen gehouden wordt. Niet zonder enige tegenstand hebben ze het kamp van 'El Cajon' bereikt.
«
»
14:20 The Graham Norton Show
Gasten: Hugh Grant, Nigella Lawson, Jamie Foxx, Tina Fey, Amy Adams en Dua Lipa.
«
»
15:20 The Graham Norton Show
Gasten: zangeres Mariah Carey, schrijfster Nadiya Hussain en Brits astronaut Tim Peake. Muziek: Gary Barlow.
«
»
16:25 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
17:00 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
17:55 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
18:55 All New Traffic Cops
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire.
«
»
19:50 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 A View To a Kill
James Bond komt tegenover de kwaadaardige zakenman Max Zorin te staan, die Silicon Valley met al zijn technologiebedrijven van de kaart wil vegen, zodat hij het monopolie krijgt op de microchipmarkt.
«
»
23:00 Super Troopers 2
Wanneer er een internationaal grensgeschil ontstaat tussen de Verenigde Staten en Canada worden de Super Troopers opgeroepen om een grenspost op te zetten in het betwiste gebied.
«
»
00:50 Driven: The Billy Monger Story
In april 2017 verloor de 18-jarige autocoureur Billy Monger zijn beide benen na een zware crash. Terwijl hij werkt aan zijn comeback moet hij ook zien te wennen aan een leven als mindervalide.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers