TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Relic Hunter
Sydney en een rivaliserende jager zijn een kunstvoorwerp met een explosief karakter op het spoor wanneer een Chinese krijgsheer zich tegen hen keert.
«
»
11:25 Relic Hunter
Nadat ze net op het nippertje kunnen ontsnappen aan Chinese huurlingen, lopen Sydney en Nigel recht in de armen van Gray Davidson, een oude vlam van Sydney.
«
»
12:20 The A-Team
Een oude vriend huurt het A-team in om in het Amazonegebied op zoek te gaan naar een vermiste archeoloog.
«
»
13:20 The A-Team
Op vraag van Tawnia Baker reist het A-Team naar Brazilië waar haar verloofde Brian Lefcourt gevangen gehouden wordt. Niet zonder enige tegenstand hebben ze het kamp van 'El Cajon' bereikt.
«
»
14:20 The Graham Norton Show
Gasten: Hugh Grant, Nigella Lawson, Jamie Foxx, Tina Fey, Amy Adams en Dua Lipa.
«
»
15:20 The Graham Norton Show
Gasten: zangeres Mariah Carey, schrijfster Nadiya Hussain en Brits astronaut Tim Peake. Muziek: Gary Barlow.
«
»
16:25 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
17:00 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
17:55 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
18:55 All New Traffic Cops
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire.
«
»
19:50 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 A View To a Kill
James Bond komt tegenover de kwaadaardige zakenman Max Zorin te staan, die Silicon Valley met al zijn technologiebedrijven van de kaart wil vegen, zodat hij het monopolie krijgt op de microchipmarkt.
«
»
23:00 Super Troopers 2
Wanneer er een internationaal grensgeschil ontstaat tussen de Verenigde Staten en Canada worden de Super Troopers opgeroepen om een grenspost op te zetten in het betwiste gebied.
«
»
00:50 Driven: The Billy Monger Story
In april 2017 verloor de 18-jarige autocoureur Billy Monger zijn beide benen na een zware crash. Terwijl hij werkt aan zijn comeback moet hij ook zien te wennen aan een leven als mindervalide.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers