TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Models in Paris
Parijs wordt getroffen door een hittegolf. Afkoelen is er helaas niet bij: Lucinda en Kelly hebben vandaag een shoot voor een campagne van ski-kleding. Famke heeft haar allereerste test-shoot.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Different Like Me
Aisha (26) lijdt sinds haar achtste aan de huidziekte vitiligo, waarbij de huid pigment verliest. Ze weigert het huis te verlaten tot ze de witte vlekjes op haar huid met make-up heeft weggewerkt.
«
»
13:35 Eat Well for Less Australia
Bondi huisgenoten Claudia, Hailey en Catherine hebben een 'Uber Eats'-verslaving. Afhaalmaaltijden zijn hun favoriet, en het eten dat ze zelf nog moeten bereiden belandt het vaakst in de vuilbak.
«
»
14:45 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
15:40 Steenrijk, Straatarm
Willy Bergsma en haar dochter Idwerd uit Leeuwarden ruilen met de familie Van Gaal uit Zoetermeer. Door de ziekte van vader Van Gaal heeft de familie financile problemen.
«
»
16:35 Snackmasters UK
Fred Sirieix daagt chefs Anna Haugh en Aktar Islam uit om de populaire kaaschips Quavers na te maken. Slagen ze erin om de textuur en smaak identiek te krijgen?
«
»
17:35 The Big Body Hotel
Solomon overwint zijn angst voor het snorkelen, Jorgie heeft zenuwen voor een avondje uit en Philip voelt zich eindelijk zelfzeker genoeg om zijn T-shirt uit te doen.
«
»
18:35 The Resident
Terwijl Kan helpt bij een crash wordt hij zelf aangereden door een auto. De dokters zetten vervolgens alles op alles om zijn leven te redden.
«
»
19:30 The Resident
De artsen proberen een diagnose te stellen bij een moeder en haar dochter met onduidelijke symptomen. Devon krijgt onverwacht bezoek van zijn moeder.
«
»
20:30 Ontvoerd
De drie kinderen van Monique - Pieter, Jeroen en Sophie - werden door hun vader meegenomen naar Frankrijk. Er is totaal geen contact.
«
»
21:30 Gold Coast Medical
Chirurgen zetten alles op alles om de benen van een man te redden, een dokter probeert een zesjarig meisje gerust te stellen terwijl ze haar behandelt en een plastisch chirurg staat voor een uitdaging
«
»
22:30 Dr. Christian Will See You Now
Dr. Jessen maakt kennis met Mark, een ex-soldaat die zowel fysiek als mentaal lijdt onder een beenamputatie, en noodcentralemedewerkster Nicole, die last heeft van rugpijn.
«
»
23:30 Het spreekuur
Dokter Clara vermoedt dat Nadia aan slaapapneu lijdt. - Margriet is onlang bevallen en kampt met striemen. - Dokter Jan wijst enkele jongeren op de gevolgen van onveilig vrijen.
«
»
00:40 Surgeons: At the Edge of Life
Mond-, kaak- en aangezichtschirurg Tim Martin en zijn collega Sat Parmar bereiden een marathonoperatie voor op oud-politieagent Loretta, die lijdt aan een uiterst zeldzame ziekte.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op En.

Dossiers