TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya ontmoet een lieve oorwurm, een echte kunstenaar die alles bewerkt wat hij tegenkomt. Maar zijn kunst wordt niet geapprecieerd door de anderen, die niets liever willen dan hem uitsluiten.
«
»
06:05 Taarten van Staf
Ralph wil graag een taart bakken voor zijn mama Paula en zijn stiefpapa Peter, want volgens hem heeft Cupido echt wel knap werk verricht door hen samen te brengen.
«
»
06:25 Lenderd
Magazine.
«
»
06:35 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen Belgi.
«
»
07:00 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen.
«
»
07:25 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 Dawn of the Croods
De kinderen in de vallei zien de kans om een maatschappij zonder regels te realiseren. Er wordt een wedstrijd gehouden om te zien wie een enorm ei het langst kan vasthouden.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Nadat Thunk een opvoering buikspreken heeft gedaan is de vallei in de war. Eep mag niet meer daten en probeert dan maar twee buffalo's te koppelen.
«
»
08:45 VLOGLAB Drama # Stories
Magazine.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Nonkel Jef vervangt zijn oude stier voor een jonger exemplaar wanneer blijkt dat er veel geld wordt gegeven voor stierenzaad. Hij laat Eduard meteen een staal nemen voor onderzoek.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Overmand door verdriet over het verlies van zijn vader raakt Severide tijdens een brand in de problemen. Door dit voorval besluit hij hulp te zoeken bij Foster.
«
»
12:25 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Take Two
Sam en Eddie worden gebeld om de toevallige dood van Ava Day te onderzoeken, een ster uit de jaren 90-serie 'All About Ava'. Hierin speelde de toen twaalfjarige Sam het kleine zusje van Ava.
«
»
14:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
14:55 Beat VTM
Mathias Coppens neemt het vandaag op tegen onbekende Vlaming Geert in de discipline 'torenkraan besturen'.
«
»
16:00 Wild van Dieren
Iedereen vindt de wilde eekhoorn schattig, maar wat de meeste mensen niet weten, is dat het diertje bij ons bedreigd wordt door een uitheemse soortgenoot.
«
»
16:40 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq laat zien hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
17:15 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:20 Lego Masters USA
De duo's moeten aan de slag in het thema 'ruimte'. Wie slaagt erin om juryleden Amy Corbett en Jamie Berard te imponeren met hun ruimtecreatie?
«
»
18:20 Loc Tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan een bekende chef-kok om samen met Loc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Jens Dendoncker en chef Jan Tournier.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Helden van hier: De kust
De ambulance van Oostende rukt uit voor een fietser die zwaar ten val is gekomen. Wanneer ze naar de doorgegeven locatie gaan, is daar echter niemand te bespeuren.
«
»
21:05 Clan
Goedele moet met de broers Dewitt een verdwaasde Min in het opvangtehuis gaan identificeren. De vier zussen beleggen een crisismeeting. De verzekering heeft hen bijna ontmaskerd.
«
»
22:15 Clan
Veerle en Rebekka wringen zich in onmogelijke bochten terwijl Eva en Birgit verdacht rustig blijven. Rebekka komt te weten dat de resultaten van het postmortem onderzoek moord niet uitsluiten.
«
»
23:30 Telefacts
Een op de zeven jonge sporters is volgens onderzoek seksueel misbruikt voor hun 18de. Jongens en meisjes, van turnsters tot voetballers, in tal van landen.
«
»
00:20 De luchtpolitie
Twee gevangenen zijn na hun wandeling op het dak van de gevangenis geklommen. De luchtpolitie wordt opgeroepen om tijdens de onderhandelingen beelddoorstraling te geven.
«
»
01:25 Suits
Harvey probeert ervoor te zorgen dat Samantha haar baan terugkrijgt. Katrina neemt het op tegen een oude vriend.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je stiekem televisie kan kijken.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers