TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 PIngu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:35 Verhalen uit de schatkist
Als Petrus zijn hart warm voelt worden, begrijpt hij opeens wat het is. Liefde!
«
»
06:45 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
06:55 Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace
Wanneer hij hoort over de traditionele kaasrace tussen zijn eigen woonplaats en het naburige dorp Slidre, zet ekster Solan alles op alles om zich te bewijzen als een echte racekampioen.
«
»
08:05 WieKent De Boterhamshow
In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent. De winnaar van de quiz gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Patatje oorlog, Sponzen, Nachtmerrie, Selfieschoen, Melkmuziek en Tranen.
«
»
08:45 ZappSport
Tess (10) krijgt een unieke kans: voetbaltricks leren van één van de beste freestyle voetballers van de wereld! Ze traint met topper Laura Dekker.
«
»
09:00 De regels van Floor
Regel: Je moet nooit expres een krentenbaard nemen... en al helemaal niet als je moeder Irma heet! Margreet heeft een krentenbaard. Floor gaat bij haar op ziekenbezoek.
«
»
09:10 De regels van Floor
Regel: Je moet nooit je zwemspullen vergeten, behalve als je zeker weet dat ze het allermooiste leenbadpak ter wereld hebben. Floors klasgenootje is haar badpak vergeten en duikt in de bak leenkleren.
«
»
09:20 Beestieboys
Tim en Nicolaas volgen de elfjarige Amy op weg naar een dogfrisbee-kampioenschap in Duitsland. Kim doet met haar verlamde poezen mee aan de verkiezing van Het Poezenvrouwtje van Nederland.
«
»
09:45 Koken met konijnen
Sami had twee konijnen, maar Pip liep weg en toen was Woezel alleen. Ook Valentina's konijn Sky is alleen. En één konijn is geen konijn, dus is het tijd voor een dubbeldierendate!
«
»
10:00 Taarten van Abel
Abel reist weer door stad en land met zijn tassen vol bakkersspullen, snoep en lekkernijen.
«
»
10:25 De Proefkeuken
Willem en Pieter ontdekken dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei wordt gemaakt. Voor het gummetje gaat Pieter naar een kwekerij waar ze rubber uit Russische paardenbloemen halen.
«
»
10:50 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
11:05 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser de kandidaten aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
11:30 Junior Bake Off Vlaanderen
In week twee moeten niet één, maar twéé bakkers de tent verlaten. De juniors doen er daarom alles aan om deze week te overleven.
«
»
12:10 Topdoks
Elbert moet plassen voor een opvallend experiment in het Topdokslab en Rachel gaat op zoek naar het smerigste plekje van de school. Je ogen zijn heel kwetsbaar en het is fijn als ze goed werken.
«
»
12:35 De regels van Floor
Floor is jarig, dus mag ze trakteren. Maar de lat ligt hoog sinds het succes van Margreets traktatie. Zeker als Jan verwikkeld raakt in een lichte strijd met Margreets vader.
«
»
12:45 De regels van Floor
Op Valentijnsdag ontvangt de familie een cadeau van een mysterieuze afzender. Jan, Irma, Kees en Floor gaan afzonderlijk op zoek naar hun mogelijke minnaar.
«
»
12:55 De regels van Floor
Als Floor door de nieuwe jongen op school wordt uitgemaakt voor brilsmurf, is ze niet onder de indruk. Margreet wel en zij vertelt het de juf. Floor moet samen met haar pester op anti-pestcursus.
«
»
13:10 De regels van Floor
Kees verliest een weddenschap van Joeri, maar denkt dat het een grap is, dus maakt hij zich geen zorgen. Tot hij thuis een rekening krijgt van één miljoen.
«
»
13:20 De regels van Floor
Margreet heeft verkering met Harm. Niet omdat ze verliefd op hem is, maar uit medelijden. Harm is een saaie jongen en dus schaamt Margreet zich.
«
»
13:30 De regels van Floor
Als Kees thuis komt van school, gebruikt hij alleen maar straattaal. Jan en Irma begrijpen geen fluit van wat hij zegt, dus schiet Floor hen te hulp.
«
»
13:40 De regels van Floor
Als Floor en Margreet langs een griezelig huis lopen, wordt hen snoep aangeboden door de vreemde bewoner. Ze denken meteen dat hij een kinderlokker is en rennen geschrokken weg.
«
»
13:50 De regels van Floor
Tijdens een les over emoties komt Floor erachter dat iedereen uit haar klas wel eens huilt, behalve zij. Ook bij Jan en Irma vloeien regelmatig tranen.
«
»
14:00 De mooiste sprookjes
Een prinses laat per ongeluk haar gouden bal in de hofvijver vallen. Een kikker wil hem er voor haar wel uithalen, maar alleen als hij van haar bord mag eten en in haar bed mag slapen.
«
»
15:00 Nieuwe Baasjes
Charlotte is een echt paardenmeisje en nu zoekt ze een eigen paard. Gaat het Edson lukken een goeie match te vinden?
«
»
15:15 Nieuwe Baasjes
Edson gaat op zoek naar een bijzonder huisdier voor Leilani.
«
»
15:30 Superjuffie
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie.
«
»
16:55 Topdoks
Elbert is opgeroepen voor vaccinatie. Rachel wil hem graag prikken en gaat op prikles. Welke vaccins er allemaal zijn, zoekt Elbert uit met knuffels. En waarom kan het coronavirus niet tegen zeep?
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Manon mag zeehonden spotten. Remy komt in actie voor bomen in Amelisweerd om te voorkomen dat ze gekapt worden. Janouk draait voor het laatst mee in het dierenasiel.
«
»
17:30 Brainstorm
Deze terugblik gaat helemaal over angst: Hoe reageer je als je je dood schrikt? Waarom zie je in het pikkedonker soms spoken en helpt handen vasthouden tegen angst? Dat en nog veel meer.
«
»
17:55 Welkom in de 80 jarige oorlog
De grote legerleider Prins Maurits zit op de bank bij Dorine. Met o.a. 'Het turfschip van Breda', 'De boekenkist van Hugo de Groot' en 'De terechtstelling van Oldenbarneveldt'.
«
»
18:20 Van Vader naar Moeder
De ouders van Jonathan (9) zijn drie jaar geleden gescheiden, maar tot een jaar geleden woonden ze nog in hetzelfde huis. Jonathan zoekt afleiding in zijn grootste passie: de ruimte.
«
»
18:35 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Pippa is al meerdere keren in haar leven naar een ander land verhuisd en gaat nu naar Noorwegen. Deze sociale stuiterbal heeft het zo leuk in Nederland dat ze eigenlijk niet weg wil.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
De vader van Fadima (11) komt uit Guinee en ze heeft zijn achternaam gekregen. Maar nu twijfelt ze of ze de Nederlandse achternaam van haar moeder aan moet nemen.
«
»
19:45 3 op Reis Specials
Reizigers bereizen de wereld voor ongerepte natuur en uitgestrekte wildernis. Maar wereldwijd verdwijnt die wildernis in een rap tempo. De ruige bergen van Roemenië bieden hoop.
«
»
20:20 Thuisfront
Joppe en Olivier wagen een brutale actie op het kazerneterrein. Ismail twijfelt aan het nut van zijn therapie. Majoor Koster stelt Gerben voor een onmogelijke keuze.
«
»
21:15 De Voetbaldroom
Jonge voetbaltalenten worden gevolgd op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee.
«
»
22:00 Nieuw Zeer
In 'kick out alzheimer' gaat musicalster Lizzy voor het goede doel op de foto met haar eigen dementerende oma, of met iemand die daar voor door moet gaan.
«
»
22:35 Elle
Michèle lijkt onverwoestbaar als hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf. Wanneer ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch.
«
»
00:45 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:55 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:50 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
05:10 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers