TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Chicago Med
Dr. Charles en dr. Manning zijn het niet eens over de behandeling van een patiënt die zichzelf vergiftigt. Dr. Halstead heeft een vermoeden over wie het nieuwe vriendje van Natalie is.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Hancock
John Hancock beschikt over speciale krachten en was ooit een superheld. Nu is hij een aan lagerwal geraakte dronkaard. Op een dag redt Hancock het leven van pr-directeur Ray Embrey.
«
»
16:05 Single Parents
Graham en Rory acteren in de schooluitvoering van de musical Grease.Graham kreeg de hoofdrol, Rory een veel kleinere rol.
«
»
16:30 Single Parents
Will moedigt Angie aan om zich in te schrijven voor gitaarlessen en op die manier opnieuw werk te maken van haar passie voor heavymetalmuziek. Poppy voelt onmiddellijk een band met een muzikant.
«
»
16:55 Single Parents
Will is verheugd dat hij tijdens het eerste oudercontact zijn 'anti-smartphone'-idee kan promoten dat ouders ertoe aan moet zetten te wachten met het kopen van zo'n toestel tot hun kind 14 is.
«
»
17:25 Life in Pieces
Greg doet mee aan Colleens gymles. Heather en Jen organiseren een geheime garageverkoop, maar ook Joan heeft een garageverkoop op poten gezet.
«
»
17:55 Life in Pieces
Greg en Jen plannen een koppelmassage, maar het loopt niet zoals gepland. Tim, Heather en de kinderen houden een wedstrijd wie het minste afval kan verzamelen.
«
»
18:25 Beautiful Creatures
Wanneer de mysterieuze Lena Duchannes in het dorpje Gatlin komt wonen, waarschuwt iedereen de jonge Ethan. Hij moet bij Lena uit de buurt blijven, want zij bezit duistere krachten.
«
»
20:40 Captain America: The First Avenger
1942. Steve Rogers wordt afgekeurd voor militaire dienst. Vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan de oorlog tegen Japan, geeft hij zich op als proefkonijn voor een geheim experiment.
«
»
22:55 Timeless
Het team reist Flynn achterna naar het jaar 1954. Lucy probeert hem ervan te overtuigen dat er een andere manier is om Rittenhouse te pakken te krijgen dan de manier die hij in gedachten heeft.
«
»
23:50 Vikings
Zes maanden na de strijd om Kattegat. Bjorn is koning. Hij worstelt met zijn verantwoordelijkheden en ontdekt dat hij zijn moeder niet kan vertrouwen.
«
»
00:45 Mayans M.C.
EZ en Angel hebben rekeningen te vereffenen en zonden waarvoor ze moeten boeten. De drang naar gerechtigheid zorgt ervoor dat de Reyes-broers en de M.C. enkele moeilijke beslissingen moeten nemen.
«
»
01:55 Containment
Wanneer Teresa op het punt staat te bevallen, toveren Jana, Suzy en Sam Bitscan in allerijl om tot een verlossingskamer. Lex is bezorgd na een plotse verandering in het gedrag van dr. Lommers.
«
»
02:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers