TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:20 Transformers: Dark of the Moon
De boosaardige Decepticons plannen een aanval op de aarde. Samen met Optimus Prime, de leider van de Autobots, probeert Sam Witwicky de wereldwijde invasie te voorkomen.
«
»
14:45 The A-Team
Zodra het A-Team in het wilde westen aankomt, krijgen ze te maken met een bende paardendieven.
«
»
15:40 The A-Team
Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs n voor n met de dood worden bedreigd.
«
»
16:35 The Graham Norton Show
Gasten: Rupert Everett, Lolly Adefope, Sara Pascoe, Dolly Parton en Riz Ahmed. Muziek: Roisin Murphy.
«
»
17:35 The Graham Norton Show
Gasten: Ewan McGregor, Ashley Banjo en Miley Cyrus.
«
»
18:35 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
19:05 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:25 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:50 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:10 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
20:40 Moonraker
Een Boeing 747 met een ruimtesonde aan boord is in de Atlantische Oceaan neergestort. Omdat de Britten geen spoor van het toestel terugvinden, wordt geheim agent James Bond op onderzoek uitgestuurd.
«
»
23:00 Bear About the House: Living With My Supersized Pet
Voor sommige dierenliefhebbers mag het wat meer zijn dan een hond of een kat, zoals een bruine beer van 350 kilo, een zoetwaterkrokodil of een Amerikaanse buffel van 1 ton.
«
»
00:00 Last Man Standing
Mandy en Kristin zijn jaloers wanneer ze een emotioneel gedicht ontdekken dat Vanessa schreef voor Jen. Mike toont zijn kunsten op de flipperkast en wordt uitgedaagd door Chuck.
«
»
00:25 Last Man Standing
Mike spreekt Mandy en Kyle moed in. Boyd houdt een geldinzamelingsactie voor een theaterproductie en polst bij Ed en Chuck, maar zij proberen de boot af te houden.
«
»
00:50 Last Man Standing
Mandy probeert haar kledinglijn in de rekken te krijgen. Om haar te helpen nodigt Mike haar uit om een vergadering met een vertegenwoordiger bij te wonen.
«
»
01:15 Last Man Standing
Mike probeert Vanessa te helpen die last heeft van het legenestsyndroom. Mandy krijgt het moeilijk wanneer Kristin haar zwangerschap aankondigt.
«
»
01:40 Last Man Standing
Vanessa ontdekt dat Mandy een spelletje speelt met Kyle. De plannen van Mike en Chuck om een hersteldienst voor auto's op te starten, vallen in het water.
«
»
02:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers